8η ημέρα κατασκήνωσης στην Κάρπαθο: Η τελετή λήξης και το μεγάλο πάρτυ!

8η ημέρα κατασκήνωσης στην Κάρπαθο: Η τελετή λήξης και το μεγάλο πάρτυ!

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Το τέλος της κατασκήνωσης πλησιάζει….. Άλλες δύο μέρες… η κούραση πλέον έχει συσσωρευτεί αλλά ο πόθος για την επίτευξη του στόχου μάς διακατέχει και μάς δίνει δύναμη!

Τελευταία μέρα εργασίας και όσες ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο τους ξεκινούν για τελευταία φορά ! Οι υπόλοιποι αποφασίζουν να δροσιστούν  με μια βουτιά στα γαλανά νερά της Καρπάθου και μετά ετοιμάζουν την παρουσίασή τους για την βραδινή τελετή λήξης της κατασκήνωσης. Όλοι οι κατασκηνωτές κατεβαίνουν στα Πηγάδια που κάποιοι τα γνωρίζουν για πρώτη φορά. Η μία ομάδα αναλαμβάνει εκτάκτως την μεταφορά βιβλίων για λογαριασμό του πατέρα Καλλίνικου με βοηθό τους τον κ. Αντώνη.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε και είμαστε έτοιμοι για την τελετή λήξης της κατασκήνωσης μας, ανυπομονώντας να παρουσιάσουμε αυτά που πυρετωδώς προετοιμάσαμε !

Δυστυχώς πολύ λίγοι καλεσμένοι ήρθαν αλλά εμείς απτόητοι με μουσικό και θεατρικό πρόγραμμα δείξαμε με ενθουσιασμό το έργο μας στο εκλεκτό μας κοινό περιγράφοντας το έργο , τον σκοπό και τις αναμνήσεις μας μετά από 8 ημέρες στο νησί.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πατέρα Καλλίνικο, τον πατέρα Δημήτριο, τον πατέρα Στυλιανό, την κ. Ρένα Μαριόλη Πρόεδρο του Τμήματος Αρωγής του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, τον κ. Αντώνη Καμαράτο και όλους όσοι παρευρέθηκαν και μας χειροκρότησαν θερμά μικρούς και μεγάλους μας φίλους!

Το πάρτυ συνεχίστηκε ιδιωτικά μέχρι τις 00:30 με πρόγραμμα για όλα τα γούστα και ο χορός καλά κρατεί…

 10.8.2023

Καρπαθιακά Νέα