Συμμετοχή του Χορευτικού της Αδελφότητας στις Ημέρες Θάλασσας του Δήμου Πειραιά

Συμμετοχή του Χορευτικού της Αδελφότητας στις Ημέρες Θάλασσας του Δήμου Πειραιά

Το χορευτικό της Αδελφότητάς μας συμμετείχε το Σάββατο 3 Ιούνιου στην εκδήλωση «Οι Χοροί της Θάλασσας» στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμος Πειραιά – Municipality of Piraeus «Ημέρες Θάλασσας».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα 12 κυριότερα και αρχαιότερα πολιτιστικά σωματεία που εδρεύουν στον Δήμο μας, χορεύοντας και παρουσιάζοντας το πολύχρωμο και δυναμικό νησιώτικο πολιτιστικό μωσαϊκό του Πειραιά στην ιστορική πλατεία Παπανικολής στην Μαρίνα Ζέας.

Η δική μας συμμετοχή παρά το 3ήμερο της αργίας του Αγίου Πνεύματος και των πολλαπλών υποχρεώσεων των νέων μας σε πανελλαδικές, μαθητικές και φοιτητικές εξετάσεις ήταν ουσιαστική αφού παρουσιάσαμε την μουσικοχορευτική παράδοση της Ολύμπου και τις μοναδικές φορεσιές μας ενώπιον της δημοτικής αρχής και δεκάδων παριστάμενων Πειραιωτών. Χορέψαμε Πάνω χορό, Ζερβό χορό και Κεφαλλονίτικα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα κορίτσια και τα αγόρια μας που έλαβαν μέρος και τους υποσχόμαστε ακόμα περισσότερες συμμετοχές μας σε χορευτικές δράσεις πολιτιστικών φεστιβάλ.

Nefeli Dais Popi Hapsi Stefanos Batmanoglou Fevi Dariveri Maria Tsabanakis

#aokdimitra ΡαδιοΤσάμπουνο Γιάννης Μώραλης

5.6.2023

Καρπαθιακά Νέα