Μεγάλη αναγνώριση για το εστιατόριο του Νικόλαου Μανώλακα! Βραβεύτηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία της Βιρτζίνια

Μεγάλη αναγνώριση για το εστιατόριο του Νικόλαου Μανώλακα! Βραβεύτηκε από την Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία της Βιρτζίνια

Ο συμπατριώτης μας, Νικόλας Μανώλακας και το εστιατόριο του, PANCAKES – N- THINGS, τιμήθηκαν από την Βουλή των Αντιπροσώπων και τη Γερουσία της Βιρτζίνιας!

Πρόκειται για μια ξεχωριστή και μεγάλη αναγνώριση που αποδεικνύει τον μόχθο, το μεράκι και το άσβηστο πάθος του Καρπάθιου στις ΗΠΑ που όχι μόνο έφτιαξε αλλά διατήρησε με σταθερότητα μια επιχείρηση πρότυπο που δίκαια μπορούμε να ονομάσουμε “Πρεσβευτή της Καρπάθου”.

Ο άνθρωπος που βράβευσε την οικογένεια Μανώλακα  είναι ο κ. Cliff Hayes και είναι μέλος της Βουλής των αντιπροσώπων της Βιρτζίνια!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι κ. Cliff Hayes είναι σταθερός πελάτης της επιχείρησης PANCAKES-N-THINGS για τουλάχιστον 10 χρόνια και σύμφωνα με τη μέχρι σήμερα εικόνα, στις επόμενες εκλογές πιθανόν να γίνει ο νέος κυβερνήτης της Βιρτζίνια.

Το πρώτο logo της επιχείρησης, σχεδιασμένο από τον Νικόλαο Μανώλακα

 

Πρόκειται για έναν Έπαινο, μια σημαντική αναγνώριση  για τα 45+ χρονια που το εστιατόριο βρίσκεται σε λειτουργία και τροφοδοτεί με γνήσια και φρέσκα προϊόντα την κοινότητα της περιοχής  (chesapeake) και όχι μόνο από  εκεί!  Καθώς το  PANCAKES – N- THINGS  έχει σταθερούς πελάτες που ταξιδεύουν και έρχονται ακόμα και από το D.C. (Περίπου 4 ώρες μακριά) για να γευτούν το φαγητό αφού η φήμη και η αναγνώριση του είναι τεράστια.

Ο πρωτοπόρος συμπατριώτης μας, Νικόλαος Μανώλακας, άνοιξε το εστιατόριο τον Αύγουστο του 1977 και σιγά-σιγά, με μεγάλη σταθερή προσπάθεια και τιμιότητα, έχτισε το όνομα του μαγαζιού με κύρια συστατικά τα φρέσκα σπιτικά φαγητά και τη ζεστή αυθεντική και αξεπέραστη ελληνική φιλοξενία.
Ο έπαινος απονεμήθηκε Ομόφωνα από την Βουλή των Αντιπροσώπων και από την Γερουσία την Βιρτζίνιας και εκφράζει τον θαυμασμό της Γενικής Συνέλευσης για την προσφορά της οικογένειας Μανώλακα και της επιχείρησης τους στην κοινότητα όλα αυτά τα χρόνια!

Το μεγάλο μυστικό επιχείρησης δεν είναι άλλο από την απίθανη συνταγή των pancakes, που σήμερα έχει περάσει στα χέρια της κόρης του Νικόλαου Μανώλακα, της Αρετής Αγγελικής Μανώλακα.

Όμως η συνταγή δεν αποκαλύπτεται σε κανέναν και παραμένει στα χέρια τους!

Μας περιμένει ωστόσο να τα δοκιμάσουμε…

Το νέο logo της οικογενειακής επιχείρησης Μανώλακα, επανασχεδιασμένο από την Αρετή Αγγελική Μανώλακα

Συγχαρητήρια και από εμάς αφού τόσο σπουδαίες επιχειρήσεις που αντέχουν στο χρόνο και προοδεύουν με αξιοσύνη και σταθερότητα, πέρα από τη δική τους αναγνώριση φωτίζουν και την Κάρπαθο! 

Μανώλης Δημελλάς

6.7.2023

Καρπαθιακά Νέα