Επαρχείο Καρπάθου-ΗΝ Κάσου: "Επικίνδυνο το κτηρίο της COSMOTE στην Αρκάσα"

Επαρχείο Καρπάθου-ΗΝ Κάσου: "Επικίνδυνο το κτηρίο της COSMOTE στην Αρκάσα"
To Επαρχείο Καρπάθου ΗΝ Κάσου μας ενημερώνει. Ζητά από τους διερχόμενους και εκείνους που ζουν στην περιοχή που βρίσκεται το κτήριο του ΟΤΕ στον Επαρχιακό Αρκάσας-Φοινικίου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά το πέρασμα τους από εκεί διότι το κτήριο δεν έχει συντηρηθεί και υπάρχει υψηλός κίνδυνος ατυχημάτων.
Οι παρακάτω εικόνες περιγράφουν, με τον εναργέστερο τρόπο, την κατάσταση που επικρατεί στο κτίριο που ανήκει στον ΟΤΕ, προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες τηλεπικοινωνίας της περιοχής και βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Επαρχιακό Δίκτυο Αρκάσας-Φοινικίου.
Επειδή η περίφραξη του συγκεκριμένου κτιρίου είναι ανύπαρκτη, λόγω της μη συντήρησής της, και οι πίνακες του ηλεκτρικού ρεύματος είναι προσιτοί σε μικρούς και μεγάλους, που παιρνούν από εκεί, ο κίνδυνο ατυχήματος είναι μεγάλος.
Να σημειωθεί ότι ο σκουριασμένος ιστός κεραίας που δεσπόζει στον χώρο και οι σκουριές που βρίσκονται παντού αυξάνουν την εικόνα εγκατάλειψης.
Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το απαράδεκτο «κτίριο» ανήκει σε ένα τουριστικό προορισμό και ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολυσύχναστος και από πεζούς αλλά και από οχήματα, γιατί οδηγεί σε ένα από τα ομορφότερα λιμανάκια, το Φοινίκι αλλά και για να πάνε στα υπόλοιπα όμορφα χωριά της Καρπάθου.
Μία τέτοια λοιπόν εικόνα δεν αρμόζει στον κολοσσό της COSMOTE, την οποία παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις μας δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο.
Για τους παραπάνω λόγους επικινδυνότητας παρακαλούνται οι κάτοικοι της περιοχής που διέρχονται από το σημείο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, έως ότου οι ιδιοκτήτες – COSMOTE συγκινηθούν και δείξουν την ευαισθησία τους για την ασφάλεια και την αισθητική μας.