Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της παιδικής χαράς στις Μενετές Καρπάθου (pics)

Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση της παιδικής χαράς στις Μενετές Καρπάθου (pics)

Ακόμη ένα έργο που δρομολόγησε και έκανε τη δημοπράτηση η προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Νισυριου ολοκληρώθηκε από τη διοίκηση του κ. Μιχάλη Φελλουζη. Πρόκειται για την αναβάθμιση της παιδικής χαράς στις Μενετές. Όπως φαίνεται από τις εικόνες τοποθετήθηκε νέος τάπητας και ολοκαίνουργια ξύλινα παιγνίδια.

Οι Μενετες ήταν από τα χωριά που αντιμετώπιζαν σοβαρό θέμα αφού τα μικρότερα παιδιά δεν είχαν ασφαλή χώρο για το παιγνίδι τους κάτι που σήμερα ξεπεράστηκε.

Παραθέτουμε για την ιστορία το δελτίο τύπου του π. Δήμαρχου Γιάννη Νισύριου:

 

 


Έχοντας άμεση γνώση για την ελλιπή εικόνα που παρουσιάζουν οι παιδικές χαρές στην Κάρπαθο -και ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα του νησιού- η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης , για την προμήθεια και την πλήρη εγκατάσταση εξοπλισμού.

Η χρηματοδότηση της παρούσας σύμβασης προέρχεται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και το συνολικό συμβατικό τίμημα ανέρχεται στα 301.300,54 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ

 

Η αναβάθμιση των παιδικών χαρών θα αναβαθμίσει σαφέστατα τη λειτουργία τους και έρχεται να ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Καρπάθου .

 

Ο Δήμαρχος Καρπάθου

Ιωάννης Θεμ .Νισύριος

Δελτίο τύπου

24.11.2023