Αποκαταστάθηκε το πάρκινγκ της Αρκάσας από σκουπίδια και βαρέα αντικείμενα. Στις Μενετές παράνομο σφαγείο;

Αποκαταστάθηκε το πάρκινγκ της Αρκάσας από σκουπίδια και βαρέα αντικείμενα. Στις Μενετές παράνομο σφαγείο;

Όπως μας ενημερώνει το τμήμα Περιβάλλοντος, του Δήμου Καρπάθου, σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου αποκαταστάθηκε ο  χώρος του πάρκινγκ στην Αρκάσα. Το σύνολο των βαρέων αντικειμένων που σήμερα μαζεύτηκαν από την περιοχή φτάνει τα 220 μ3!

Το πάρκινγκ της Αρκάσας παραδόθηκε καθαρό στον πρόεδρο της κοινότητας κ. Μηνά Χουβαρδά. Το τμήμα Περιβάλλοντος παρακαλεί τους δημότες, σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Αρκάσας,να φροντίσουν και να παραδίδουν κάθε Τετάρτη τα βαρέα αντικείμενα τους  στο φορτηγό όχημα του Δήμου που θα σταθμεύει στο πάρκινγκ για αυτό τον λόγο. Το τμήμα Περιβάλλοντος ευχαριστεί τους επιχειρηματίες Ιωάννη Στ. Χατζηγεωργιου καθώς και τον Εμμανουήλ. Χαρ. Σεβδαλή, για την δωρεάν συμμετοχή τους στην προσπάθεια αποκατάστασης του πάρκιγκ Αρκάσας. Και οι δυο επιχειρηματίες συμμετείχαν με τα φορτηγά οχήματα τούς και εργάστηκαν μαζί με τα φορτηγά οχήματα του Δήμου Καρπάθου.

Το Τμήμα περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου αναχωρώντας από την άρκεσα σταμάτησε και μάζεψε μεγάλα αντικείμενα και αποκατέστησε περιοχές στο Ελαιοτριβείο Μενετών και στην Κυρά Παναγιά Πηγαδίων Καρπάθου. Ειδικά στις Μενετές υπήρχαν 15-20 τσουβάλια από δέρματα ζώων γεγονός που αποκαλύπτει και την ύπαρξη παράνομου σφαγείου στην περιοχή.

 

 

Ελαιοτριβείο Μενετών, 10-15 σακούλες με δέρματα ζώων (20.5.2022)

Η πυρά Παναγιά στα Πηγάδια σήμερα, 20.5.22, χωρίς σκουπίδια