Η Αθηνά και ο Βίνσεντ από την Ολλανδία, που ερωτεύτηκαν την Κάρπαθο και έφτιαξαν ταξιδιωτικό οδηγό για το νησί!

Η Αθηνά και ο Βίνσεντ από την Ολλανδία, που ερωτεύτηκαν την Κάρπαθο και έφτιαξαν ταξιδιωτικό οδηγό για το νησί!

Η Αθηνά, (28) είναι από την Ολλανδία και μαζί με τον σύζυγό της, τον Vincent, (30, επίσης από την Ολλανδία) μένουν στον Αφιάρτη της Καρπάθου. Η ιστορία τους έχει ενδιαφέρον αφού είναι από τους επισκέπτες που μαγεύτηκαν από νησί και δεν είναι υπερβολή αν γράψουμε ότι νιώθουν πια Καρπάθιοι! Τόσο Καρπάθιοι που όχι μόνο παντρεύτηκαν εδώ, αγόρασαν σπίτι και έφτιαξαν ψηφιακό οδηγό για το νησί.

Οι γονείς της Αθηνάς ερωτεύτηκαν την Κάρπαθο το 1994 και ταξίδεψαν ξανά μαζί την κόρη τους, το 2004. Έχουν ένα σπίτι μόνο για διακοπές και από τότε αφήνουν την Ολλανδία και περνούν κάθε χρόνο 6 εβδομάδες στην Κάρπαθο.

Ο σύζυγος της Αθηνάς, ο Βίνσεντ, επισκέφθηκε την Κάρπαθο και ενθουσιάστηκε. Το νεαρό ζευγάρι το 2017 τα κατάφερε! Αγόρασε το δικό του σπίτι για διακοπές. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι έναν χρόνο νωρίτερα, το 2016, η Αθηνά είχε το μεράκι και είχε ήδη ξεκινήσει να γράφει ένα ταξιδιωτικό blog για την Κάρπαθο. Εκεί μοιραζόταν και συνεχίζει να μοιράζεται τις συμβουλές της για το νησί αφού έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα! Η σελίδα τους είναι στα Ολλανδικά και έχει απίστευτο ενδιαφέρον αφού το ζευγάρι ζει και γράφει, αισθάνεται και μεταφέρει μέσα από τις λέξεις τα συναισθήματα του για το νησί. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι παντρεύτηκαν στην Κάρπαθο.

Τώρα πια οι δυο τους μένουν τους περισσότερους μήνες του χρόνου στην Κάρπαθο. Δουλεύουν διαδικτυακά έτσι η ιστοσελίδα τους για την Κάρπαθο μεγαλώνει όλο και περισσότερο!

Παρέχουν έναν ψηφιακό ταξιδιωτικό οδηγό που αγοράζουν  πολύ καλά και οι ξένοι επισκέπτες απολαμβάνουν τις προσωπικές  ιστορίες της Αθηνάς και του Βινσεντ καθώς και τις συμβουλές που ανεβάζουν τακτικά στον ψηφιακό οδηγό.

φωτογραφίες: Shelena van de Voorde

4.5.2023

Καρπαθιακά Νέα