Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3 στην Κάρπαθο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3 στην Κάρπαθο

Το Μεγάλο Σάββατο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καρπάθου, στο Απέρι, ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3, στο οποίο συμμετείχαν 8 ομάδες και περίπου 40 αθλητές!

Την όλη διοργάνωση επιμελήθηκαν οι προπονητές του “Καρπαθος Μπασκετ” Μανόλης Ρηγοπουλης και Βασίλης Ρηγοπούλης, και βοήθησαν ο Νίκος Πρωτόπαπας, ο Νίκος Καλής ο ,Θεοχάρης Σταματιαδης, ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο Αντρέας Φιλιππίδης και ο Μάνος Μελάς, όπως επίσης και ο Ορθοπαιδικος του νοσοκομείου Παναγιώτης Ντειμεντες. τους ευχαριστούμε, όπως επίσης ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που συμμετειχαν καθώς και τους φιλάθλους που παρακολούθησαν το τουρνουά αυτό!

Οι απονομές έγιναν από τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΟΡΦΥΡΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , φίλο του συλλόγου μας, κ. Γιάννη Μακρυγιάννη ο οποίος δώρισε στην ομάδα μας 6 μπάλλες δερμάτινες! για την ιστορία νικητές ήταν οι ομάδων 7η old school των Χηρακη Ανδρέα, Κωστή Μικροπαντρεμενου Αργύρη Χιώτη και Γιάννη Λουλουδη Και του χρόνου!

Στο πρωτο διήμερο τουρνουά μπασκετ 3 Χ 3 που διεξάχθηκε φέτος την Μεγαλη Εβδομάδα, αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του διοικητή του Νοσοκομείου Καρπάθου κ. Βασίλη Στασινόπουλου, ο οποίος απέδειξε ότι εκτός από τα διοικητικά στο νοσοκομείο μας, είναι και εξαιρετικός αθλητής, με ιδιαίτερη έμφαση στο μπάσκετ! Έτσι, δεν χάσαμε την ευκαιρία, να του απονέμουμε μια εμφάνιση του συλλόγου μας!
Δελτίο Τύπου
18.4.2023
Καρπαθιακά Νέα