Η Δέσποινα Νταργάκη και η Φωτεινή Φράγκου ταξίδεψαν την Κάρπαθο στο Ρίμινι της Ιταλίας! (pics)

Η Δέσποινα Νταργάκη και η Φωτεινή Φράγκου ταξίδεψαν την Κάρπαθο στο Ρίμινι της Ιταλίας! (pics)

Η Δέσποινα Νταργάκη και η Φωτεινή Φράγκου επέστρεψαν χθες το βράδυ από το Ρίμινι της Ιταλίας. Οι δύο κυρίες,  με γνώση και εμπειρία στα θέματα τουρισμού, αντιπροσωπεύσαν άξια τον Δήμο Καρπάθου στην διεθνή εκθεση τουρισμού και μάλιστα επιβεβαίωσαν την έναρξη της καλοκαιρινής πτήσης της VOLOTEA από τη Νάπολι για Κάρπαθο!

Η κα Νταργάκη μετέφερε στα Καρπαθιακά Νέα τις πρώτες εικόνες με την επιστροφή της στην Αθήνα:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή μας στην διεθνή εκθεση στο Ρίμινι της Ιταλία 12-14/ 10 στην οποία εκπροσωπώντας ρον Δημο Καρπαθου ,παραβρέθηκαν η κα Φράγκου Φωτεινη και η κα Δέσποινα Νταργακη .

Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν προγραμματισμένες συναντήσεις B2B , με παραγοντες του τουρισμού -tour operators , τον Εοτ Ιταλίας, με δημοσιογράφους , και bloggers και αλλά μέσα ενημέρωσης .

Επίσης σε συνεχεια των προσπαθειών μας ,πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση με την αεροπορική εταιρεία Volotea, όπου και επιβεβαιώθηκε η έναρξη αεροπορικής σύνδεσης της Καρπαθου με την Νάπολη για το καλοκαίρι του 2023.

Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό , καθώς για πρώτη φορά θα υπάρξει σύνδεση της Καρπαθου με τη Νότια Ιταλία.,όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφερον για την Καρπαθο

Οι εκπρόσωποι της Καρπαθου παραβρέθηκαν επίσης σε δεξίωση που διοργάνωσε ο Εοτ Ιταλίας , με προσκεκλημένους τουριστικούς παραγοντες των δυο χωρών .

15.10.2022

Καρπαθιακά Νέα