Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Χανιώτη, σχετικά με την υποψηφιότητά του

Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Χανιώτη, σχετικά με την υποψηφιότητά του

 

Σε ώρες κρίσιμες ,ουδείς δικαιούται να απουσιάζει από τον αγώνα . Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ, ευρίσκομαι και πάλι επί των επάλξεων. Η πατρίδα, η κοινωνία, οι άνθρωποι της προηγούνται έναντι οιασδήποτε άλλης επιλογής.

Η μέχρι σήμερα παρουσία μου στα κοινά δείχνει τον δρόμο που ακολούθησα και θα ακολουθήσω ,χωρίς δισταγμούς,αμφιθυμίες και παρεκλίσεις.Με την υποψηφιότητά μου επιχειρώ, στο μέτρο του δυνατού, να συμβάλω με κάθε τρόπο στην ενδυνάμωση της δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ ως φορέα που την υπηρετεί με διαχρονική συνέπεια και συνέχεια,

Εύχομαι σε όλους τους συνυποψηφίους ανεξαρτήτως αφετηρίας και επιλογής Καλόν και τίμιον αγώνα !

haniotis.mihalis@gmail.com,

τηλ.:6989597777


Βιογραφικά Στοιχεία

Καθηγητής Φιλολογίας – Λυκειάρχης ο Μιχάλης Χανιώτης εκλέχτηκε με το συνδυασμό “Καρπαθιακή Ενότητα”. Διετέλεσε νωρίτερα Μετακλητός Έπαρχος Καλύμνου (1985-1989) και Αιρετός Έπαρχος Καρπάθου (1995-1998).

Διετέλεσε επίσης: μελος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά Καθηγητής της Ραλλείου παιδαγωγικής Ακαδημίας, υπηρξε ιδρυτης και πρωτος πρόεδρος του ΦΔΠΠ Καρπάθου Σαρίας Δντης του ΕΠΑΛ Καρπάθου ως το 2010. Πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας του Επαρχείου που εισηγηθηκε την δημιουργία Γυμνασίου και Λυκειακών τάξεων στην Όλυμπο.

Ως σύμβουλος του υπ. Αιγαίου καθιέρωσε τα Λαογραφικά συνέδρια μαζί με τον καθηγητή κ. Μηνά Αλ. Αλεξιάδη και αργότερα ως δήμαρχος υπέγραψε την ίδρυση του Ινστιτούτου λαϊκού πολιτισμού του ΕΚΠΑ στη Κάρπαθο.

Το 1997 φρόντισε να τροποποιηθεί ο προγραμματισμός της οπτικης ινας και να έρθει στη Κάρπαθο απο το1998 αντι του 2004

Ως Δήμαρχος : Γενικό Νοσοκομείο, βιολογικός, Φράγμα που ήταν μπλοκαρισμένο απο το 2008 στο Ελεγκτικό συνέδριο.

31.1.2023

Καρπαθιακά Νέα