Διπλή εκδήλωση στην Ευαγγελίστρια! Μνήμες από το ταξίδι στους Άγιους Τόπους & η δωρεά Σόφης και Πωλ Βιττωρούλη προϊόντων forever

Διπλή εκδήλωση στην Ευαγγελίστρια! Μνήμες από το ταξίδι στους Άγιους Τόπους & η δωρεά Σόφης και Πωλ Βιττωρούλη προϊόντων forever

Κυριακή, τελευταία μέρα του Απρίλη, και  σήμερα το απόγευμα ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας πόλεως Καρπάθου είχε μια ιδιαίτερη διπλή εκδήλωση η οποία γνώρισε επιτυχία και έντονη συγκίνηση!

Στο πρώτο μέρος ο εφημέριος του ναού, Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Μαναρουλάς “ταξίδεψε” τους πιστούς στην προσκυνηματική εκδρομή  που είχαν πραγματοποιήσει στους Αγίους τόπους και το Σινά, από 3 έως 11 Νοέμβρη του 2022. Μέσα από φωτογραφικά στιγμιότυπα, τις μνήμες των 60 προσκυνητών αλλά και την αφήγηση του π. Αμβροσίου οι παρευρισκόμενοι συγκινήθηκαν και νοερά ξανα-περπάτησαν εκεί όπου βάδισε ο Θεάνθρωπος.

Στη συνέχεια το μικρόφωνο πέρασε στα χέρια του έμπειρου δημοσιογράφου Πωλ Βιττωρούλη ο οποίος γνώρισε στο κοινό τα προϊόντα της πρωτοποριακής παγκόσμιας εταιρίας, για την οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για την Ελλάδα και την Κύπρο, της πολύ γνωστής forever.

Η εταιρία Forever Living ιδρύθηκε το 1978 στο Scottsdale της Αριζόνα και είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός, καλλιεργητής και διανομέας Αλόης Βέρα στον κόσμο. Ο Πωλ αναφέρθηκε σε αρκετά από τα 175 προϊόντα και στη δυναμική παρουσία που έχουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη και στη συνέχεια μαζί με τη σύζυγο του, Σόφη Βιττωρούλη, προσέφερε ως δωρεά 100 δέματα με προϊόντα και τα έσοδα από αυτά θα δοθούν για την αποπληρωμή του κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας.

Ως αντίδωρο, για τη γενναία δωρεά ο π. Αμβρόσιος προσέφερε από μια εικόνα στους δωρητές. Στον Πωλ έδωσε την Παναγία και στην Σόφη Βιττωτούλη την εικόνα με τους Αγίους της Δωδεκανήσου!

30.4.2023

Καρπαθιακά Νέα