ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο Καρπάθου - Η. Ν. Κάσου (pics)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο Καρπάθου - Η. Ν. Κάσου (pics)

του Γιώργου Κων. Χατζηπαπά

Μέλους του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια από καρδιάς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Επαρχείο Καρπάθου – Η. Ν. Κάσου για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στο αίτημα, που προ καιρού υπέβαλε η Κοινότητα Ολύμπου, για τον καθαρισμό των βουλωμένων γεφυριών του επαρχιακού οδικού δικτύου στο τμήμα Όλυμπος – Σπόα. Πέραν αυτής της καίριας παρέμβασης, εφάμιλλης σπουδαιότητας έργο αποτελεί και ο επιμελής καθαρισμός των κουνετών του δρόμου του συγκεκριμένου τμήματος από τις καταπτώσεις.

Η καθοριστική αυτή παρέμβαση είναι απολύτως βέβαιο ότι θα καθιστήσει την οδήγηση στο δύσκολο αυτό τμήμα περισσότερο ασφαλή για οχήματα και οδηγούς, ιδιαίτερα κατά τους χειμερινούς μήνες.

Ευχαριστίες επιπρόσθετα οφείλονται και στον εργολάβο δημοσίων έργων Νίκο Ιωάν. Λεντάκη για την επιμελή εργασία του συνεργείου του.

Ευελπιστούμε ότι στο επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι αναγκαίες εκείνες τεχνικές παρεμβάσεις σε γνωστά επικίνδυνα σημεία του δρόμου, ώστε να αντιμετωπιστούν ολοκληρωτικά και με επιτυχία τα προβλήματα, που ταλανίζουν χρόνια τώρα, τόσο τους οδικά μετακινούμενους συμπατριώτες μας, όσο και τους επισκέπτες του τόπου μας.

 

3.6.2023

Καρπαθιακά Νέα