Ελευθερία Φτακλάκη: Η Γυναίκα της Καρπάθου στην πρώτη γραμμή!

Ελευθερία Φτακλάκη: Η Γυναίκα της Καρπάθου στην πρώτη γραμμή!

Συνάντηση με γυναίκες της Καρπάθου είχε σήμερα Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατία Ελευθερία- Παρασκευή Φτακλάκη. 

Η κα Φτακλάκη βρίσκεται από χτες στο νησί και αφού παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία του Επαρχείου.

Στην ανάρτηση της για τη συνάντηση που είχε αναφέρει:

“Η Γυναίκα της Καρπάθου στην πρώτη γραμμή!!

Σήμερα είχα την τιμή να γνωρίσω και να συνομιλήσω με κυρίες της Καρπάθου για θέματα που μας απασχολούν. Μια πολιτική εκδήλωση με άρωμα γυναίκας.
Εξαιρετική εμπειρία!!
Πολλές ευχαριστίες στη διοργανώτρια της εκδήλωσης, την πολύτιμη μου φίλη, Λη Μηναΐδη καθώς και στις φίλες που βοήθησαν, την Αγγέλικα, τη Ροδούλα, τη Ρία και όλες όσες συμμετείχαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση”.

Η Ελευθερία Φτακλάκη, γεννήθηκε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό και μένει μόνιμα στη Ρόδο. Είναι Πολιτικός Επιστήμων/Διεθνολόγος- Διδάκτωρ Ευρωπαϊκών Σπουδών και μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.Την περίοδο 2011-2019 ήταν εκλεγμένη περιφερειακός σύμβουλος Ν.Αιγαίο. Διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Ν.Αιγαίου στους τομείς του Τουρισμού, των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Διεθνών Συνεργασιών με σπουδές στις πολιτικές επιστήμες, επιστήμες αγωγής και διεθνείς σχέσεις. https://www.facebook.com/ftaklakieleftheria/

26.3.2023

Καρπαθιακά Νέα