Ενημέρωση και Ευχαριστίες από την Εκκλ. Επιτροπή του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Απερίου

Ενημέρωση και Ευχαριστίες από την Εκκλ. Επιτροπή του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Απερίου

Με αυτές τις φωτογραφίες από τις προετοιμασίες του πανηγυριού του Μητροπολιτικού μας Ναού, η Εκκλησιαστική Επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνέβαλαν ηθικά και οικονομικά στην πραγματοποίηση του.

Αρχικά, όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην κοπή το κρεάτων, το μαγείρεμα και το στρώσιμο του Μεγάρου για το αυριανό παραδοσιακό τραπέζι. Ευχαριστούμε επίσης τους κάτωθι:

-Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ομόνοια Απερίου που πάντα παραχωρεί το Μέγαρο για το παραδοσιακό τραπέζι.

-Τον Αθλητικό Σύλλογο Απερίου «Πρωτεύς» για την προσφορά του Καρπάθικου Μπακλαβά που θα προσφερθεί κατά τον ασπασμό, 400 ατομικών εμφιαλωμένων νερών, και δύο προβολέων για τον επαρκή φωτισμό του χώρου στάθμευσης του Ιερού Ναού.

-Τα σούπερ μάρκετ Λουλούδη για την προσφορά 300 ατομικών εμφιαλωμένων νερών.

-Τους Φούρνους Αθανασίου για την προσφορά των ψωμιών. -Την επιχείρηση Μηνά Ολυμπίτη και Ιωάννη Λάμπρου για την προσφορά σάκων πάγου.

Ανώνυμη συμπατριώτισσα μας για τον ανθοστολισμό της εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στον πρόναο του Ιερού Ναού.

-Την κυρία Σοφία Χαλκιά, για τον ανθοστολισμό της μεγάλης εικόνας της Παναγίας της Χρυσοπολίτισσας, εις μνήμην του θείου της Γ. Αλεξιάδη.

-Την κυρία Τούλα Ζερβουδάκη για την προσφορά των πενταρτίων.

-Την κυρία Νίκη Βογιατζηδάκη για την προσφορά φυτών για τις γλάστρες του προαυλίου του Ιερού Ναού

-Τον κύριο Δημήτριο Ζανάκη για την προσφορά του ρυζιού για το παραδοσιακό φαγητό.

-Τον κύριο Ιωάννη Χατζηγεωργίου για την προσφορά 5 κιλών ελαιολάδου. Ευχόμαστε σε όλους η Παναγία να τους σκεπάζει και πάντα να τους προστατεύει.

 

Όσον αφορά τον σημερινό εορτασμό, σας ενημερώνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλει η πανδημία του κορωνοιού.

Η είσοδος και παραμονή στον Ιερό Ναό, καθώς και η είσοδος στο Μέγαρο θα γίνεται μόνο με τη χρήση μάσκας.

Το παραδοσιακό τραπέζι θα διεξαχθεί με στρώσεις των 200 ατόμων, τηρουμένων των απαιτούμεων αποστάσεων, ενώ ήδη από το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα προσφέρεται φαγητό σε σκεύη μιας χρήσεως, από την πίσω εξώθυρα του Μεγάρου.

Παρακαλούμε όλους για τη μέγιστη προσοχή και συμμόρφωση προς τα μέτρα. Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, και η Χρυσοπολίτισσα Κυρά να βοηθά όλο τον κόσμο.