Οι εθελοντές! Αυτοί ήταν οι μεγάλοι νικητές του 1ου run Karpathos!

Οι εθελοντές! Αυτοί ήταν οι μεγάλοι νικητές του 1ου run Karpathos!

Οι πρώτοι αγώνες run Karpathos μπορεί να ολοκληρώθηκαν ωστόσο μένει μια γλυκιά επίγευση κι αν ρωτήσετε τους διοργανωτές θα σας πουν με μια φωνή ότι δυνατότερη και από την συμμετοχή είναι αυτή των εθελοντών που έκαναν ότι περνούσε από το χέρι και τις δυνάμεις τους για να βγάλουν την Κάρπαθο ασπροπρόσωπη σε αυτή τη μάχη!

Περισσότεροι από 80 εθελοντές, άντρες και γυναίκες, ηλικίας από 6 έως 76 ετών στάθηκαν και κάλυψαν κάθε πόστο του αγώνα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Από τους σταθμούς ανεφοδιασμού έως τη φύλαξη ρούχων! Κι όλα έγινα όσο πιο φιλόξενα και επαγγελματικά θα μπορούσαν να γίνουν.

Χωρίς εκείνους τίποτα δεν θα ήταν ίδιο .. κυριολεκτικά ήταν η ψυχή του αγώνα!

1) Σταθμοί εφοδιασμού νερού, ισοτονικών, φρούτων

2)Μετάλλια

3)Κλείσιμο δρόμων

4)Σήμανση πορείας

5)Φωτογράφοι

6)Πάγκοι φαγητών

Σε κάθε πόστο υπήρχε χαμογελαστά πρόσωπα που έβαζαν πλάτη για να γίνει καλύτερος ο αγώνας! Και σημειώστε ότι αρκετοί από αυτούς έτρεξαν κι όλας!

Η οργανωτική επιτροπή τους ευχαριστεί θερμά! Χωρίς τους εθελοντές δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο, αναφέρουν με νόημα στα Καρπαθιακά Νέα και τονίζουν ακόμη μια φορά ότι “Οι Εθελοντές ήταν η ψυχή του αγώνα”!  Είναι οι άνθρωποι της Καρπάθου που έβαλαν την υπογραφή, την ψυχή και τον ιδρώτα τους για να γίνουν πολλοί αγώνες δρόμου!

Επίσης καλούν όλους τους εθελοντές από αύριο να προσέλθουν στο Physiovita για να πάρουν την βεβαίωση “Συμμετοχής Εθελοντή” στο 1ο run karpathos.

6.5.2023

Καρπαθιακά Νέα