Γιώργος Καμπούρης: Αμισθί σύμβουλος τουρισμού στον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου

Γιώργος Καμπούρης: Αμισθί σύμβουλος τουρισμού στον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου

Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η επιλογή του Δημάρχου Της Ηρωικής Νήσου Κάσου κ.Μιχαλη Ερωτοκρίτου να με ορίσει αμισθί σύμβουλο του στα θέματα τουρισμού που ειδικά τέτοιες δύσκολες στιγμές που περνάει το νησί μας θέλει εγρήγορση μεθοδικότητα και οργανοτικοτητα ώστε να σώσουμε ότι μπορούμε για φέτος αλλά το βασικότερο να βάλουμε ένα πρόγραμμα για το μέλλον.

Και στο παρελθόν είχα συνεργαστεί μαζί του ως έπαρχος και με τις περασμένες δημοτικές αρχές πάνω στα θέματα τουρισμού και είχαν γίνει κάποιες προσπάθειες διαφήμισης και προβολής οι οποίες είχαν προσφέρει.

Τωρα σε συνάρτηση με κάποια έργα υποδομής που έχουν γίνει όπως ο δρόμος προς το Αυλάκι και η διάνοιξη των μονοπατιών που βάζει την Κάσο ως οδειπορικο προορισμό πιστεύω ότι θα καταφέρουμε πολύ περισσότερα ΑΡΚΕΊ να υπάρξει σύμπνοια και καλή συνεργασία με προτάσεις και δράσεις από κάθε φορέα του νησιού μας και ειδικά απο τους επαγγελματίες.

Πρωτευον στόχος μας είναι η συνεργασία με τα πρακτορεία της Καρπάθου και της Κρήτης που πραγματικά είναι και η άμεση αγορά που απευθυνόμαστε χωρίς να αποκλείουμε και άλλες αρκεί να αποκατασταθούν και να δημιουργηθούν οι συγκοινωνίες που αρμόζουν στην επαρχία μας.

Ευχαριστω Δήμαρχε για την πρόσκληση πρόκληση που πιστεύω ότι θα είναι μια εποικοδομητική συνεργασία που μόνο όφελος θα φέρει για το πολύπαθο νησί μας ειδικά αυτήν την περίοδο