Γιώργος Κων. Χατζηπαπάς: "Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Γεωργικού Συνεταιρισμού Ολύμπου Καρπάθου "Ο ΑΓΡΟΤΗΣ"

Γιώργος Κων. Χατζηπαπάς: "Συγχαρητήρια στη διοίκηση του Γεωργικού Συνεταιρισμού Ολύμπου Καρπάθου "Ο ΑΓΡΟΤΗΣ"

Ως Μέλος του Γεωργικού Συνεταιρισμού Ολύμπου Καρπάθου “Ο ΑΓΡΟΤΗΣ” αλλά και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ και δημόσια τα Μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του Γεωργικού μας Συνεταιρισμού, που κατάφεραν, ξεπερνώντας όλες τις υφιστάμενες δυσκολίες, διοικητικές, οικονομικές κ.α. να επαναλειτουργήσουν με την επιβεβλημένη αξιοπιστία το Ελαιοτριβείο του  τόπου μας.

Ενημερωτικά και μόνο αναφέρω ότι τη δραστήρια Προσωρινή Διοίκηση του Συνεταιρισμού μας απαρτίζουν οι συμπατριώτες:

Ηλίας Γεωρ. Νιοτής, Πρόεδρος

Νίκος Κομν. Χαρτοφύλακας,  Αντιπρόεδρος 

Κωστής Βασ. Χηράκης,Γραμματέας

Ευγενία Αντ. Φουρτίνα, Ταμίας

Σταύρος Αντ. Οικονόμος, Μέλος.

Καθοριστική για την ομαλή επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων υπήρξε η συμβολή του συμπατριώτη μας μηχανικού Νίκου Αντ. Καρελλά, Υπεύθυνου Λειτουργίας του Ελαιοτριβείου.

“ΕΥΓΕ” λοιπόν σε όλους, γιατί με τη δράση τους αποδεικνύονται άξιοι συνεχιστές των εμπνευσμένων ιδρυτών του Συνεταιρισμού μας, που από τα χρόνια ακόμη της Αγγλοκρατίας δημιούργησαν, με την προοδευτική τους εκείνη πρωτοβουλία, τον πρώτο ιστορικά (9 Μαρτίου 1947) συλλογικό σχηματισμό των Ολυμπιτών στον τόπο μας.

Εύχομαι από καρδιάς το επιτυχημένο αυτό Διοικητικό σχήμα να έχει και μια καρποφόρα συνέχεια αναδεικνυόμενο ως νέα Αιρετή Διοίκηση του Συνεταιρισμού μαςΟ ΑΓΡΟΤΗΣ στις προσεχείς αρχαιρεσίες του.

 

Γιώργος Κων. Χατζηπαπάς,

 

Αναπληρωτής Πρόεδρος

του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου

του Δήμου Καρπάθου. 

16.11.2022

Καρπαθιακά Νέα