Γλέντι και ξεφάντωμα στο ΚΑΣΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023

Γλέντι και ξεφάντωμα στο ΚΑΣΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2023

Την Κυριακή της Αποκριάς πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία παρέλαση των πολιτιστικών συλλόγων και σχολείων του νησιού μας στη περιοχή της Κοφτερής.

Μετά από τρία χρόνια δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο να διασκεδάσει και να ξεφαντώσει.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρβανιτοχωρίου, τον Εξωραιστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας, το 6θεσιο Δημοτικό Σχολείο Κάσου και τα νηπιαγωγεία Αγίας Μαρίνας και Αρβανιτοχωρίου, για την συμμετοχή τους στην παρέλαση και την ευρηματικότητα των θεμάτων τους. Επίσης ευχαριστούμε τον Λόχο Εθνοφυλακής Κάσου και το Αστυνομικό Τμήμα Κάσου για την πολύτιμη βοήθεια τους , καθώς και το Λύκειο Ελληνίδων για την προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων.

Ακολούθησε πάρτυ μασκέ για παιδιά στη σάλα του Αγίου Σπυρίδωνα με την οργάνωση και επίβλεψη της γυμνάστριας Ονώριας Θάνου.

ανακοίνωση ΚΟΔΕΔΗΚ

28.2.2023

Καρπαθιακά Νέα