Υπέροχες εικόνες από την καρπαθιακή παροικία στις ΗΠΑ! Ψιλοκούλουρα και μπακλαβάδες για τη βάπτιση των παιδιών της οικ. Λειβαδείτη

Υπέροχες εικόνες από την καρπαθιακή παροικία στις ΗΠΑ! Ψιλοκούλουρα και μπακλαβάδες για τη βάπτιση των παιδιών της οικ. Λειβαδείτη

Τίποτε δεν είναι τυχαίο! Έτσι και οι Καρπάθιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αποδεικνύουν σε κάθε ενέργεια, σε κάθε τους κίνηση, την αγάπη τους στα ήθη και στα έθιμα της Καρπάθου και φροντίζουν να τα διατηρούν με θαυμαστό τρόπο.

Αυτή τη φορά αιτία είναι η βάπτιση των παιδιών του Dr. Ιωάννη Μ. Λειβαδίτη και κας Ροδόπη Λειβαδίτη. Τα παιδάκια μας που βαφτίζονται ονομάζονται Μιχαήλ Ι. Λειβαδίτης και Μαρία Ι. Λειβαδίτη.

Η βάφτιση θα γίνει την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 στην Αγία Τριάδα Νότιας Καρολάινας και η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hilton.

 Οι νονοί θα είναι ο Γεώργιος Κ. Λειβαδίτης και ο Μιχαήλ Κ. Τσαμπουνιέρης.

Τα ψιλοκούλουρα τα έφτιαξαν στον Σύλλογο Σποϊτων Άγιος Γεώργιος Καρολαινας στις 12 Φεβρουαρίου 2023.
Η Ροζίτα Λειβαδίτη αναφέρει στην ανάρτηση της:  “όλη μου την καρδιά θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες τις γυναίκες που μου έκαναν την τιμή με την παρουσία και την βοήθεια τους στα ψιλοκουλουρα των παιδιών μου! Εύχομαι η ευτυχία και η επιτυχία να κατοικεί παντοτινά μέσα στα σπιτικά σας! Love you all very much!” 

18.2.2023

Καρπαθιακά Νέα