Έξι παλικάρια από την Κάρπαθο στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Έξι παλικάρια από την Κάρπαθο στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας!

Τα αθηναϊκά μέσα γράφουν και  καμαρώνουν τους 13 Ολυμπιονίκες που θα λάβουν μέρος στη φετινή διοργάνωση του 39ος Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθηνών, ο οποίος θα διεξαχθεί το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου όμως εμείς πρέπει να χειροκροτήσουμε την παρουσία της Καρπάθου, που φέτος θα είναι ισχυρή και πολύ δεμένη!

Λοιπόν έχουμε και λέμε, μέχρι αυτή την ώρα, οι έξι αθλητές της Καρπάθου, που δίνουν ραντεβού στον 39ο ΑΜΑ είναι οι εξής:

Βασίλης Βασιλαράκης, του Γεωργίου, με αρ. συμμετοχής 2345

Γεώργιος Βασιλαράκης του Βασιλείου, με αρ. συμμετοχής 2447

Κοσμάς Γιαλλουράκης του Αλέκου, με αρ. συμμετοχής 2289

Ανδρέας Λάμπρου του Ηλία, με αρ. συμμετοχής 2346

Βασίλης Νουάρος του Ιωάννη, με αρ. συμμετοχής 9491

Αντρέας Τσαγκάρης του Μιχαήλ, με αρ. συμμετοχής 2290

Με την ειδική εφαρμογή των αγώνων μπορείται να παρακολουθήσετε την πορεία των αθλητών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό τους, το tablet, ή και τον υπολογιστή, αρκεί να κατεβάσουν την σχετική εφαρμογή «Athens Marathon. The Authentic», η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.

Με τον τρόπο αυτό μπορούν να διατηρούν επαφή με τους φίλους τους και να βλέπουν την εξέλιξή τους σε όποιον αγώνα και αν συμμετέχουν στο αγωνιστικό διήμερο το Σάββατο 9 & την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή πατώντας εδώσήμερα κιόλας ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες-χρηστικές πληροφορίες για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα, όπως η αποστολή των βεβαιώσεων για τα bib numbers, το άνοιγμα και το πρόγραμμα του Κέντρου Εγγραφών και της EXPO, σημαντικά σημεία του 5ημερου προγράμματος του ΑΜΑ, προσφορές των χορηγών μας, κλπ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω Καρπάθιοι αθλητές (σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλοι) δεν έχουν απολύτως καμία στήριξη από τις επίσημες αρχές του νησιού. Και για να μην υπάρχει καμιά παρερμηνεία να αναφέρουμε ότι το δημοτικό γυμναστήριο παραμένει κλειστό εδώ και 3 χρόνια ενώ η προπόνηση στο χρυσοπληρωμένο στάδιο μάλλον τους ταλαιπωρεί παρά τους διευκολύνει.

Παρόλα αυτά το νησί εξακολουθεί να γεννά ανθρώπους που αγαπούν τον κλασικό αθλητισμό και αθόρυβα, μέσα από προσωπικό αγώνα και σκληρή προσπάθεια, καταφέρνουν να βγάζουν την Κάρπαθο ασπροπρόσωπη.

Τα Καρπαθιακά Νέα εύχονται στους αθλητές να έχουν μια καλή συμμετοχή, δίχως προβλήματα  καινα επιστρέψουν με περισσότερη ενέργεια στο νησί που τους έχει ανάγκη. 

8.11.2022

Καρπαθιακά Νέα