Η Κάσος στην 9η Τουριστική έκθεση Αθηνών στο Ζάππειο

Η Κάσος στην 9η Τουριστική έκθεση Αθηνών στο Ζάππειο

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών –Εμπόρων-Επιχειρηματιών Η. Ν. Κάσου συμμετείχε σε συνεργασία με τον Δήμο Η. Ν. Κάσου στην 9η Διεθνή Τουριστική Έκθεση ( 9th Athens International Tourism Expo) που έλαβε μέρος στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο από 3-5/11/2022.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε του Κασιώτες εθελοντές που βοήθησαν στην άψογη υλοποίηση του Περιπτέρου καθώς και στην επικοινωνία με το κοινό κατά τη διάρκεια της έκθεσης προβάλλοντας στους επισκέπτες τα σημαντικά αξιοθέατα και ενδιαφέροντα του νησιού μας.

Να ευχαριστήσουμε αρχικά τους Γιώργο Καμπούρη και Ντίνο Ζαχάρη εκ μέρους του Δήμου Η.Ν. Κάσου καθώς και την Νικολέτα Σοφίλα στην ετοιμασία των 2 Banner Rollup .

Από τον Σύλλογο των Εν Ελλάδι Κασίων τον Πρόεδρο κύριο Μίνο Κομνηνό και το Μέλος ΔΣ κυρία Τούλα Σουλτανάκη .

Τους φίλους Κασιώτες που με τη παρουσία τους συμμετείχαν ενεργά στην Έκθεση , Γιώργο Στρατιώτη , Κωνσταντίνα Βασιλάκη , Αντώνη Καραγιαννάκη , Ηλία Περσελή.

Να ευχαριστήσουμε και όλους τους συμπατριώτες που πέρασαν και έδωσαν το Παρόν στο Περίπτερο της Η. Ν. Κάσου.

Το Περίπτερο της Η. Ν. Κάσου επισκέφτηκαν πολλοί επαγγελματίες του Τουρισμού τόσο από Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Παράλληλα με την Έκθεση εκτυλίχθηκαν πολλά Β2Β όπου η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Τσακίρη σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Τουρισμού του Δήμου Η.Ν. Κάσου, Γιώργο Καμπούρη είχαν την ευκαιρία να υλοποιήσουν αρκετές συναντήσεις με εξειδικευμένους Tour Operators που ασχολούνται με τον εναλλακτικό τουρισμό και ψάχνουν για παρθένους προορισμούς σαν την Κάσο. Η Έκθεση είχε πολύ υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και μεγάλη συμμετοχή από Τουριστικούς Πράκτορες από όλο τον κόσμο.Η συμμετοχή της Κάσου στην Διεθνή Έκθεση ήταν πολύ εποικοδομητική και πιστεύουμε ότι με αντίστοιχες στοχευμένες ενέργειες θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της Κάσου παρατείνοντας την τουριστική σεζόν ώστε οι τοπικές επιχειρήσεις να έχουν μεγαλύτερο όφελος και αναπτυξιακή πορεία.

Για το σκοπό αυτό θα επιδιώξουμε να έχουμε ένα ετήσιο πλάνο συμμετοχής σε επιλεγμένες Τουριστικές Εκθέσεις σε συνεργασία με το Δήμο Η. Ν. Κάσου καθώς και με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Δελτίο Τύπου

8.11.2022

Καρπαθιακά Νέα