ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΟΡΕΪΣΗΣ: Φίλοι και Πατριώτες επισκεύασαν τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροταφείο της ΟΛΥΜΠΟΥ (pics)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΙΟΡΕΪΣΗΣ: Φίλοι και Πατριώτες επισκεύασαν τον δρόμο που οδηγεί στο νεκροταφείο της ΟΛΥΜΠΟΥ (pics)

To καλοκαίρι που μας πέρασε, άκουσα στο Διαφάνι ότι ο δρόμος που οδηγεί στο νεκροταφείο της Ολύμπου, είναι ακατάλληλος, επικίνδυνος, και γενικά ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Έκανα μια έρευνα για το τι πρέπει να γίνει, και μόλις επέστρεψα στον Πειραιά, η επισκευή του δρόμου αυτού έγινε ο νούμερο ένα στόχος. Μου πήρε μόλις 15 λεπτά να κάνω 4 τηλέφωνα, και να στείλω 4-5 μηνύματα σε φίλους Πατριώτες για να προχωρήσουμε στο έργο. Σε 15 λεπτά όλα είχαν κανονιστεί. Είχα ότι χρειαζόταν για να γίνει η επισκευή του δρόμου. Σήμερα έλαβα και τις φωτογραφίες με το έργο ολοκληρωμένο.

Πλέον είναι βατός ο δρόμος. Δεν χρειάζεται να αναφέρω την οκνηρία, απροθυμία η ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε για τους αρμόδιους φορείς. Έχω υποσχεθεί να μην με κάνουν αυτοί να απογοητεύομαι, απλά θα περνάμε από πάνω τους όποιοι και αν είναι αυτοί.

Πρέπει να πω όμως ότι προεκλογικά, κάτι που δεν γίνεται να μην μου περάσει πονηρές σκέψεις, κάποιος μεσολάβησε και έστειλαν από τον δήμο μέρος των υλικών που θέλαμε. Φυσικά αυτά τα υλικά δεν ήταν αυτά που θέλαμε σε ποσότητα. Εγώ πρέπει να τους ευχαριστήσω, αλλά το κάνω με βαριά καρδιά για ευνόητους λόγους.

Το θέμα είναι ότι ο στόχος που είχαμε, έγινε πραγματικότητα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω από τη μεριά μου τον Νίκο Β Κανάκη, Μανώλη Β Παπαηλία, Ανδρέα Β Χηράκη, Νίκο Μ Λεντάκη, Νίκο Ι Λεντάκη, Μανώλη Η Λιορείση για την προσφορά και την συνδρομή τους για να τελειώσει ο δρόμος.

Όμως τα λόγια είναι φτωχά για να ευχαριστήσω τους ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που χωρίς δεύτερη κουβέντα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου βοηθώντας ουσιαστικά.

Δεν θα αναφέρω τώρα ονόματα γιατί κάποιοι δεν θέλουν, αλλά κάποια στιγμή θα το κάνω και αυτό.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ… ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

7.11.2023

Καρπαθιακά Νέα