Μανώλης Γεραπετρίτης, ο Καρπάθιος ηθοποιός που κλέβει τις καρδιές μας στο θέατρο και τη τηλεόραση

Μανώλης Γεραπετρίτης, ο Καρπάθιος ηθοποιός που κλέβει τις καρδιές μας στο θέατρο και τη τηλεόραση

Δεν είναι μονάχα το ταλέντο, η συνέπεια και η εργατικότητα, είναι ο αστείρευτος πόθος, ο διαρκής έρωτας για την υποκριτική και παράλληλα η έμφυτη σεμνότητα και το ήθος που κάνουν τον Μανώλη Γεραπετριτη να ξεχωρίζει και να συμμετέχει σε μεγάλες παραγωγές που γράφουν ιστορία ! Όμως για μας, που τον γνωρίζουμε, καμαρώνουμε όταν τον βλέπουμε να φωτοβολεί καθώς μιλά και παινεύει την Κάρπαθο της καρδιάς μας!

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες ο συμπατριώτης μας ηθοποιός Μανώλης Γεραπετριτης από την παράσταση “Χαμένη πατρίδα- και από Σμύρνη Σαλονίκη” η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Ιανουαρίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής στην Θεσσαλονίκη.

Η μεγάλη επιτυχία της Μίμης Ντενίση που πέρα από το θέατρο διδάσκει την ιστορία μας, θα ανέβει για δύο μήνες έως αρχές Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο θίασος θα ταξιδέψει στην Κύπρο και προγραμματίζονται ακόμη κάποιες άλλες ελληνικές πόλεις.

Στην Θεσσαλονίκη Θα παίζεται αυτούς τους δύο μήνες, πέντε μέρες την εβδομάδα, Τετάρτη έως και Κυριακή, ενώ Δευτέρα και Τρίτη θα γίνονται τα γυρίσματα της “Ηλέκτρας” δηλαδή ο Μανώλης Γεραπετριτης θα επιστρέφει Αθήνα και άμεσα, μετά τα γυρίσματα, θα ξαναφεύγει για τον βορρά. Βαρύ πρόγραμμα όμως ο αγαπημένος Καρπάθιος ηθοποιός έχει μάθει στα δύσκολα και λατρεύει αυτό που κάνει, για αυτό το λόγο είμαστε σίγουροι για την επιτυχία του!

Ο συμπατριώτης μας, Μανώλης Γεραπετριτης, σε έναν διαφορετικό ρόλο, ως διευθυντής του σχολείου στη δημοφιλή σειρά “Ηλέκτρα”, είναι ο κος Περλεπές, που “μπαίνει” στα σπίτια μας από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 7:10 το απόγευμα στην ΕΡΤ1 και σε επανάληψη την ίδια μέρα στις 23.45 και την επόμενη μέρα στις 13.00!

Η δραματική σειρά “Ηλέκτρα”, είναι μια μεγάλη παραγωγή της ΕΡΤ1, με κεντρικό θέμα την καταπίεση της γυναίκας, έχει καταφέρει όχι απλά να ξεχωρίσει αλλά πέτυχε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια να αγαπηθεί από το κοινό σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα όπως μαθαίνουμε πολλοί συμπατριώτες μας δε χάνουν επεισόδιο και στην καρδιά τους έχουν τον Μανώλη Γεραπετριτη!

Επίσης στις 30 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα και η Φόνισσα, το κλασικό αριστούργημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη  με την Καριοφυλλια Καραμπέτη, σε σκηνοθεσία της Εύας Νάθενα, στην οποία συμμετέχει ο Μανώλης Γεραπετριτης! Όμως ως για αυτή τη θαυμάσια και ξεχωριστή δουλειά θα μας επιτρέψετε να επανέλθουμε λίγο πριν από το τέλος Νοεμβρίου!

2.11.2023

Καρπαθιακα Νέα