Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες στην Κάρπαθο!

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες στην Κάρπαθο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Α’ ΒΟΗΘΕΙΩΝ – ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

🏫 1ο ΕΠΑ.Λ Καρπάθου Πηγαδίων Καρπάθου

👩‍🏫 Γ΄ Τάξη Γυμνασίου Πηγαδίων

 

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 ο διασώστης πλήρωμα ασθενοφόρου – ΔΕ Νοσηλευτής Τραυματολογίας Merkouris Kipreos παρέδωσε μαθήματα Πρώτων Βοηθειών σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και κηδεμόνες!

Πιο συγκεκριμένα, στη Γ’ τάξη του Γυμνασίου Πηγαδίων οι μαθητές έμαθαν πώς να αντιμετωπίζουν το περιστατικό της πνιγμονής από ξένο σώμα.

 

Αργότερα, στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πηγαδίων, το 1ο ΕΠΑ.Λ Καρπάθου, κατόπιν ανοιχτής πρόσκλησης του τελευταίου, πέρα από τους εκπαιδευτικούς, παρακολούθησαν την τρίτη θεματική ενότητα: «Βοήθειες σε σχολικό περιβάλλον», γονείς, κηδεμόνες και μαθητές.

Ευχαριστούμε θερμά του εκπαιδευτικούς του 1ου ΕΠΑ.Λ Καρπάθου και του Γυμνασίου Καρπάθου για το ενδιαφέρον και τη συνεργασία τους, καθώς και όσους παρευρέθηκαν στις παρουσιάσεις. Επιπλέον, ευχαριστούμε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πηγαδίων για τη φιλοξενία.

Οι εκπαιδευτικές παρουσιάσεις #πρώτωνβοηθειών υπό την αιγίδα του Επαρχείου Καρπάθου – Η.Ν. Κάσου και την εθελοντική συμβολή του Μερκούρη Κυπραίου συνεχίζονται ξανά από τις 06 Μαρτίου.

22.1.2023

Καρπαθιακά Νέα