Μια βδομάδα παράταση στα δρομολόγια του BLUE STAR CHIOS

Μια βδομάδα παράταση στα δρομολόγια του BLUE STAR CHIOS

Ερχεται ο καιρός που το ΠΡΕΒΕΛΗΣ  θα επιστρέψει στα καθήκοντά του. Αν και κάποιοι δεν είναι σίγουροι… Η ουσία είναι ότι ο Οκτώβριος ολοκληρώνεται σε μερικά 24ωρα και το BLUE STAR CHIOS  θα πρέπει να πάρει το δρόμο για την ετήσια ακινησία του … Ερχεται καλοκαίρι σε λίγο βλέπετε….

Αλλά, μία στιγμή, Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έχει άλλη άποψη. Και με απόφασή του ενημερώνει για παράταση των δρομολογίων του Blue Star Chios για μία ακόμη εβδομάδα στη γραμμή του ΠΡΕΒΕΛΗΣ ήτοι από τον Πειραιά μέσω Κυκλάδων προς Κρήτη και Δωδεκάνησα…

Οπως είναι γνωστό η άγονη του Νοτίου Αιγαίου ξεκινάει από τον Πειραιά και μέσω Κυκλάδων (Μήλος – Σαντορίνη – Ανάφη) πηγαίνει Κρήτη (Ηράκλειο – Σητεία) και από εκεί στα Δωδεκάνησα (Κάσος – Κάρπαθος (Πηγάδια) – Κάρπαθος (Διαφάνι) – Χάλκι – Ρόδος) και επιστροφή…

Οπότε, το ναυλωμένο πλοίο της Blue Star Ferries που επρόκειτο να εκτελεί δρομολόγια έως 1η Νοεμβρίου, πήρε παράταση για μία ακόμη εβδομάδα έως και τις 8 Νοεμβρίου.

Και μία ακόμη ενημέρωση… Με χειμερινή ώρα θα γίνει η αναχώρηση του Blue Star Chios από τη Ρόδο τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Οκτωβρίου..

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: “H  ΑΙΓΑΙΟΝ  ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ  ενημερώνει  το  επιβατικό  κοινό ότι λόγω της αλλαγής της θερινής ώρας σε χειμερινή στις 31/10/2021 και προκειμένου να μην επηρεαστεί το πρόγραμμα δρομολογίου του Ε/Γ-Ο/Γ ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΧΙΟΣ, το πλοίο θα αναχωρήσει από Ρόδο στις 31/10/2021 και ώρα 03:00 π.μ. με την νέα χειμερινή ώρα”.

πηγή www.naxospress.gr