800 ευρώ μάζεψαν φέτος «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ» για καλό σκοπό!

800 ευρώ μάζεψαν φέτος «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ» για καλό σκοπό!

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ συνέχισαν απτόητοι για 5η συνεχόμενη χρονιά το έργο τους ζωγραφίζοντας τα σμιλεμένα βότσαλα του αγαπημένου τους νησιού για ακόμα έναν καλό σκοπό!

Κάθε απόγευμα από τις 6 έως τις 8:30 για μια εβδομάδα οι λιλιπούτιοι ζωγράφοι μαζεύονταν στην παραλία της Κοφτερής για να δώσουν ζωή και χρώμα στις πετρούλες και τα βότσαλα. Αμέτρητες πολύχρωμες πέτρες στόλισαν τις τεράστιες τάβλες για το καθιερωμένο Bazzar – party τους. Καραβάκια, ελληνικές σημαίες, λουλούδια και ψάρια μέχρι μίνιον, καρδούλες, τοπωνύμια, φράουλες, καρπούζια κλπ είχαν την τιμητική τους και φέτος.

Το πάρτι άρχισε όπως πάντα με την συμμετοχή μικρών νέων μουσικών της παραδοσιακής μουσικής της Κάσου, για να δείξουν το ταλέντο και την πρόοδο τους και να πάρουν την επιβράβευση του κοινού και να συνεχίσουν στο έργο τους.

Ακολούθησε ένα πάρτι – με το περισσότερο κέφι από άλλες χρονιές για μικρούς και μεγάλους με πολλή μουσική, κουβέντα και χορό!

Τα χρήματα φέτος που μαζεύτηκαν ήταν 800,40 ευρώ και δόθηκαν στα παιδιά του νησιού για τις δράσεις που θα κάνουν τον χειμώνα μαζί με τον παπά Γιάννη και την ομάδα του όπως ζωγραφική, χειροτεχνία, καθαρισμούς δρόμων, πλατειών και παραλιών, εκδρομές, προβολές κλπ.

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους στηρίζουν αυτή την προσπάθεια αυτά τα πέντε χρόνια, το ΠΛΑΙΣΙΟ που ήταν ο χορηγός της φετινής διοργάνωσης, τον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου, τον Νικήτα Καμπούρη και φυσικά όλες τις μαμάδες για την βοήθεια και τα εδέσματα τους.

Με την ευχή ότι θα έχουμε ένα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι με νέες ιδέες, νέες παρουσίες και νεές δημιουργίες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ»!

και του χρόνου…