Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου, Ηλία Βασ. Παπαηλία, προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μ. Κ. Φελλουζή και προς νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους του νησιού μας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Προέδρου, Ηλία Βασ. Παπαηλία, προς τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μ. Κ. Φελλουζή και προς νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους του νησιού μας

Με ειλικρινή αισθήματα χαράς και βαθιάς ικανοποίησης συγχαίρω τον θριαμβευτικά αναδειχθέντα στις προχθεσινές δημοτικές εκλογές Δήμαρχο Καρπάθου Μιχάλη Κων. Φελλουζή, άνθρωπο σεμνό, ακέραιο και ευπρεπή, ευχόμενος από καρδιάς κάθε επιτυχία στην πενταετή θητεία του, που θα ξεκινήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Συγχαίρω επίσης θερμά τους δύο (2) επανεκλεγέντες Ολυμπίτες Δημοτικούς Συμβούλους Μηνά Μιχ. Πρωτόπαπα και Κομνηνό Γεωρ. Σακέλλη, καθώς και τον νεοεκλεγέντα Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Αντ. Οικονόμο, ευχόμενος σε όλους καλή και παραγωγική θητεία για το καλό της ξακουστής μας πατρίδας.

Συγχαίρω επιπλέον τον νεοεκλεγέντα με ευρεία λαϊκή υποστήριξη Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου Γιώργο Κων. Χατζηπαπά και τους επανεκλεγέντες Κοινοτικούς μας Συμβούλους Γιάννη Ηλ. Μηνατσή και Νίκο Ιωάν. Λεντάκη, ανθρώπους με σοβαρή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στους οποίους και εναποθέτουν οι Ολυμπίτες τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Συγχαίρω ακόμη από καρδιάς τον Ολυμπίτικης καταγωγής νεοεκλεγμένο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καρπάθου (Πηγαδίων) του Δήμου Καρπάθου Βασίλη Μιχ. Παπαβασιλείου, πρόσωπο γνωστό για τους κοινωνικούς του αγώνες, που πιστεύουμε ότι θα οδηγήσει με την εργατικότητά του την Καρπαθιακή πρωτεύουσα σε καλύτερες μέρες.

Συγχαίρω τέλος όλους ανεξαιρέτως τους Δημοτικούς Συμβούλους Καρπάθου που εξελέγησαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές ευχόμενος σε όλους γόνιμη θητεία για το καλό του ακριτικού μας τόπου.

 

Με ιδιαίτερη τιμή

 

Ηλίας Βασ. Παπαηλίας

Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Ολύμπου του Δήμου Καρπάθου.

11.10.2023

Καρπαθιακά Νέα