Μήνυμα της Βουλευτού Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη για το νέο έτος

Μήνυμα της Βουλευτού Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη για το νέο έτος

Συμπατριώτες, συμπατριώτισσες μου, σας εύχομαι από καρδιάς ένα 2023 με μοναδικές στιγμές, υγεία, αγάπη και ευτυχία!

Μοναδικές στιγμές που να δίνουν νόημα στη ζωή μας, νόημα σε κάθε τι που σχεδιάζουμε, οραματιζόμαστε και πραγματοποιούμε.

Υγεία, γιατί είναι το πιο μοναδικό, ουσιαστικό και ανεκτίμητο δώρο ζωής.

 

Αγάπη, γιατί είναι το πιο μοναδικό συναίσθημα, αυτό που μας δίνει κίνητρο, αυτό που πολλαπλασιάζει τις χαρές μας και μετριάζει τις λύπες μας.

 

Ευτυχία, πρώτα για τον εαυτό μας, τον οποίο πρέπει να προσέχουμε, ώστε να μπορούμε να προσέχουμε και να κάνουμε ευτυχείς τους ανθρώπους που αγαπάμε.

 

Το 2022 ήταν και αυτός ένας χρόνος που μας δοκίμασε. Ο απόηχος της πανδημίας έδωσε τη θέση του στην ενεργειακή κρίση, τον πόλεμο, τον πληθωρισμό και, βέβαια, τις συνεχείς προκλήσεις του, εξ ανατολών, γείτονά μας.

 

Όμως, για μια ακόμα φορά, όλες και όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι δημιουργούμε τη σύγχρονη και ισχυρή Ελλάδα που μας αξίζει!

 

Σε κάθε βήμα μας απλώνουμε ο ένας το χέρι στον άλλον και, έτσι, προχωράμε, αποφασιστικά και δυναμικά, με τις επιτυχίες μας, αλλά και τις δυστοκίες μας.

 

Σε λίγο το 2023 θα διαβεί το κατώφλι των σπιτιών μας. Είμαστε έτοιμοι, παρά τις όποιες δυσκολίες, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

 

Αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές μας, για την αλληλεγγύη που δείξαμε όλα αυτά τα χρόνια, για την ετοιμότητα και τη δημιουργικότητα που χαρακτήρισαν όλες τις ενέργειές μας.

 

Οι Δωδεκανήσιοι και οι Δωδεκανήσιες με σκληρή δουλειά, με τόλμη, με τεχνογνωσία καταφέραμε και πετύχαμε υψηλές επιδόσεις σε πολλούς τομείς. Ταυτόχρονα,  δίνουμε πάντα ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους θιασώτες του αναθεωρητισμού ότι είμαστε αταλάντευτα εδώ, στον τόπο που, αιώνες τώρα, είναι ελληνικός, είναι φωτεινός!

 

Το 2023 είναι και έτος αποφάσεων. Είναι ώρα να σκεφτούμε και τι πετύχαμε τα τελευταία χρόνια και να αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε το δρόμο της εξέλιξης και της σιγουριάς, ή θα επιστρέψουμε σε πειραματισμούς που οδήγησαν σε τραγικά αποτελέσματα. Είναι, πιστεύω, βέβαιο ότι θα σταθούμε αντάξιοι των περιστάσεων και θα προχωρήσουμε με το βλέμμα ξεκάθαρα στραμμένο στο μέλλον.

 

Σας εύχομαι ολόψυχα το 2023 να είναι ο χρόνος που θα εκπληρώσει τα όνειρα και τις επιθυμίες σας και θα φέρει άπλετο φως και κάθε καλό στις ζωές σας!

 

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!

Ρόδος, 30 Δεκεμβρίου 2022