Μιχάλης Μανωλάκης: Απάντηση στην επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος κ Νισύριος ζητώντας αλλαγή της ημερομηνίας του ΔΣ

Μιχάλης Μανωλάκης: Απάντηση στην επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος κ Νισύριος ζητώντας αλλαγή της ημερομηνίας του ΔΣ

Απάντηση στην επιστολή που έστειλε ο Δήμαρχος κ Νισύριος ζητώντας αλλαγή της ημερομηνίας του ΔΣ της 31/7/2022.

Είναι φανερό ότι ο κ. Δήμαρχος με την επιστολή του προσπαθεί να μεταθέσει τις ευθύνες του σε μένα για την διαφαινόμενη έλλειψη απαρτίας της συνεδρίασης του Δ.Σ που ορίσθηκε για τις 31 Ιουλίου 2022.

Για να μην δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις είμαι υποχρεωμένος να ενημερώσω τους δημότες για τα ακόλουθα:

Κύριε Δήμαρχε, τουλάχιστον όσον αφορά την θητεία μου 2 ετών σαν Αντιδήμαρχος δεν θυμάμαι ποτέ να έγινε προγραμματισμός των συνεδριάσεων του Δ.Σ «κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο, την Εκτελεστική Επιτροπή καθώς και τους επικεφαλής των παρατάξεων και επιλέγεται η πιο δόκιμη ημέρα και ώρα», όπως αναφέρεται αναληθώς στην επιστολή σας.

Αποκλείεται να λησμονήσατε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα ότι το διάστημα αυτό ότι, κατά το διάστημα της θητείας του κ. Παραγιού ως προέδρου του, ΔΣ τα θέματα του Δ.Σ και ημερομηνία συγκλίσεως του καθορίζοντο αποκλειστικά και μόνον από εσάς και τον κ. Παραγιό, χωρίς προηγούμενη ενημερώνετε ακόμη και εμάς τους πιο στενούς τότε συνεργάτες σας.

Δεν πιστεύω να θυμάται κανένας από τους επικεφαλής των παρατάξεων, τότε αντιπάλων σας και τώρα στενών συνεργατών σας, να συμμετείχε ποτέ σε οποιοδήποτε τέτοιο προγραμματισμό για την σύγκλιση του Δ.Σ.

Όσον αφορά παλαιότερες περιόδους δεν τις έζησα ούτε εγώ ούτε σεις ούτε ο συντάκτης της επιστολής που υπογράφετε. Οπότε δεν γνωρίζετε.

Όσον αφορά την συνεδρίαση της 31 Ιουλίου 2022.

Στις 27/7/2022  απέστειλα στον Γραμματέα του Δήμου με κοινοποίηση σε σας έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλλου 5834/2022 με το οποίο για την σύγκλιση του Δ.Σ την άνω ημερομηνία και σας ζητούσα με ενημερώσετε για το αν υπάρχουν θέματα για να συμπεριληφθούν στην ημερησία διάταξη.

Πράγματι στις 3:28μμ  της ίδιας ημέρας μου  στείλατε τα θέματα που θέλατε τα οποία και συμπεριλάβαμε στην πρόσκληση για την συνεδρίαση της 31/7/2022.

Το ξεχάσατε ή θέλετε να το ξεχάσετε; Είναι αληθινά αυτά ή όχι;  

Και ενώ είχατε συμφωνήσει για την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου και είχατε προτείνει και θέματα τα οποία συμπεριλήφθηκαν στην Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης, δύο (2) ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 29/7/2022, θυμηθήκατε ότι είχατε όλοι «ανειλημμένες υποχρεώσεις».

Αυτό δεν το γνωρίζατε στις 27/7/2022 όταν μου στείλατε τα θέματα για το ΔΣ της 31/7/2022;

Παραπληροφορείτε τον λαό κ Δήμαρχε!! Είστε πολιτικά ανίκανοι να διαχειριστείτε τα του δήμου. Ο μόνος λόγος που απεχθάνεστε τα ΔΣ είναι γιατί αδυνατείτε να ορίσετε πρακτικογράφο του ΔΣ ενώ υποσχεθήκατε στο τελευταίο ΔΣ ότι θα το κάνετε.

Δεν σας «ακούει πια κανένας» κ Δήμαρχε.

Χάσατε το κύρος σας, το οποίο είχατε λόγω εκλογών το 2019, με τις ενέργειες σας και τώρα είστε πολιτικά δέσμιος μιας ομάδας μελών του ΔΣ που δεν έχουν την λαϊκή εντολή να κυβερνήσουν.

Παλάτια στην άμμο χτίσατε κ Δήμαρχε .Για τα θέματα δε που έχουν προκύψει για την αποκομιδή των σκουπιδιών με όλα αυτά που βγήκαν  στην επιφάνεια τις τελευταίες μέρες θα τα πούμε στο ΔΣ το οποίο ότι και να κάνετε δεν θα το αποφύγετε!!

Όσον αφορά την συνάντηση μου μαζί σας φυσικά και την θέλω, με μόνη παρουσία εμάς των δυο και του κ Χριστοδουλάκη τον οποίο θεωρώ αξιόπιστο και με καλή πρόθεση.

Ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΔΣ δεν χρειάζονται δεκανίκια για να μιλήσουν κατ’ ιδίαν.

Ούτως η άλλως κ Δήμαρχε είμαι και εγώ ένας από όλους αυτούς που σας βοήθησαν να γίνετε Δήμαρχος και ας λέτε εσείς ότι κάνατε λάθος που συνεργαστήκατε μαζί μας! Ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσουμε τα λάθη μας.!

Με τους πολιτικά καλύτερους  των εκλογών του 2019 συνεργαστήκατε κ Δήμαρχε βάσει αποτελέσματος.

Αυτό τουλάχιστον δεχτείτε το. ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες εκλογές.