Οικογένεια Κωνσταντίνου Δημάρχου - Αντί για λουλούδια δωρεές για τον Άγιο Νικόλαο Σπόων

Οικογένεια Κωνσταντίνου Δημάρχου - Αντί για λουλούδια δωρεές για τον Άγιο Νικόλαο Σπόων

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Δημάρχου, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, βιώνοντας βαθύ πόνο για την απώλεια, ζήτησε αντί των λουλουδιών που θα ήθελαν να προσφέρουν οι συγγενείς, οι συμπατριώτες και οι φίλοι του στην αιώνια ανάπαυσή του, αυτά τα χρήματα να δωριστούν για να γίνει ένα μνημείο και βελτιωθεί ο Άγιος Νικόλαος στο Σπόα Καρπάθου.

https://www.gofundme.com/f/in-loving-memory-of-dino-h-dimarhos?utm_campaign=p_cp+share-sheet&utm_content=facebook_cta_variant&utm_medium=social&utm_source=facebook

“Αυτό που ξεκίνησε ως η πιο μαγική μέρα του χρόνου, μετατράπηκε σε εφιάλτη για την οικογένειά μας. Στις 25 Δεκεμβρίου 2023, ο πατέρας μας πέρασε στον αιώνιο ύπνο. Η θλίψη είναι ένα ταξίδι που κανείς δεν θα ήθελα να κάνει. Μένει στη μνήμη σε πολλούς από εμάς με το ρόλο του ως σύζυγος, αφοσιωμένος πατέρας, παππούς, γιος, αδελφός, θείος και ένας έμπιστος πιστός φίλος για πολλούς. Είχε μια μεταδοτική θετικότητα και μια ευδιάθετη φύση που τον έκανε τον έμπιστο πολλών! Ήταν πάντα πρόθυμος να δώσει ένα χέρι (ήταν πρόθυμος να ακούσει) βοήθειας και να προσφέρει ειλικρινείς συμβουλές σε όποιον το χρειαζόταν.

Αντί για λουλούδια, θα θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα μνημείο για να ωφελήσουμε και να βελτιώσουμε τον Άγιο Νικόλαο στα Σπόα Καρπάθου. Είχε αγάπη για την πατρίδα και πάθος για τη θάλασσα. Ως άνθρωπος με λίγα λόγια, αυτή η χειρονομία θα τον είχε ταπεινώσει, για να δει την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνει προς τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και την οικογένεια για την αγάπης που μας δείξατε. Τα λόγια δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας. Εκ μέρους της οικογένειάς μας, η ευχή μας για τον καθένα από εσάς είναι Υγεία πάνω από όλα.”

30.12.2023

Καρπαθιακά Νέα