Ο Καρπάθιος Νίκος Μαυρομμάτης σε αγώνες Muai Thai στις ΗΠΑ

Ο Καρπάθιος Νίκος Μαυρομμάτης σε αγώνες Muai Thai στις ΗΠΑ

 

Κι όμως η Κάρπαθος βγάζει ακόμη και αθλητές Muay Thai! Μάλιστα αύριο Σαββάτο, 6 Νοεμβρίου, ο 22χρονος Νίκος Μαυρομμάτης, με καταγωγή από τις Μενετές Καρπάθου, συμμετέχει και αγωνίζεται στο Cage Titans 50 που γίνεται στο Plymouth Memorial Hall.

Ο Νίκος σπουδάζει γυμναστής και ζει στην Αμερική. Είναι γιος του Τάκη Μαυρομάτη, οι παλαιότεροι σίγουρα τον θυμούνται ως τερματοφύλακα στην ποδοσφαιρική ομάδα «Πρόοδος» των Μενετών. Ενώ μητέρα του Νίκου είναι η Μενετιάτισσα Σοφία Φιλιππίδη.

 

Οι αγώνες Muay Thai θα ξεκινήσουν το μεσημέρι με μερικούς από τους νεότερους και πιο σπουδαίους ερασιτέχνες αθλητές της Νέας Αγγλίας με σημαντικότερο τον αγώνα μεταξύ δύο πρωταθλητών, του Zach DiSabatino  και του Chance Beck.

Αυτή την ώρα σε livestreaming από τη σελίδα Cage Titans στο facebook γίνεται η παρουσίαση των αθλητών που θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση. Εμείς ευχόμαστε στον Νίκο καλή επιτυχία!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε μια ανάρτηση που είχε κάνει ο Νίκος τον 15αγουστο, από τις Μενετές, είχε γράψει ότι βρίσκεται στο κέντρο του κόσμου!