Νίκος Νταής, Αντιδήμαρχος Β. Καρπάθου: "Συνδέθηκε επιτέλους η πηγή στο Δρόσι με το Διαφάνι..."

Νίκος Νταής, Αντιδήμαρχος Β. Καρπάθου: "Συνδέθηκε επιτέλους η πηγή στο Δρόσι με το Διαφάνι..."

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του, στο Facebook, ο αντιδήμαρχος Β. Καρπάθου κ. Νίκος Νταής, ενημερώνει για την σύνδεση της πηγής στο Δρόσι με το Διαφάνι:

Μετά από πολλά χρόνια συνδέθηκε επιτέλους η πηγή στο Δρόσι με το Διαφάνι κι αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ, ώστε το Διαφάνι να έχει επάρκεια νερού και να μη χρειάζεται ποτέ νερό από την Όλυμπο. Αυτό όμως δεν είναι αποτέλεσμα που οφείλεται αποκλειστικά σε εμένα, παρά μόνο οφείλεται στις επίμονες προσπάθειες του συμβούλου της τοπικής κοινότητας Ολύμπου Γεωργίου Χατζήπαπα.

Εμείς σαν Δήμος φέραμε τα υλικά που χρειάστηκαν και την προσπάθεια έβαλαν ο Κος Χατζηπαπάς, ο Λεντάκης Νικόλαος του Ιωάννη, ο εργάτης γενικών καθηκόντων Μανώλης Παπαηλίας και τέλος ο Κος Εμμανουήλ Λιορεΐσης του Κων/νου, οι οποίοι αφού καθάρισαν τις δεξαμενές έκαναν και τη σύνδεση στο δίκτυο.

Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον κο Λιορεΐση, που αφιλοκερδώς βοήθησε ώστε να γίνει η σύνδεση αυτή εφικτή.

Με την ευκαιρία αυτή πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι παρόλη τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος μας και παρόλο τον τρομερό επικοινωνιακό-καφενειακό πόλεμο που μου κάνουν οι περισσότεροι από τους καλοθελητές συγχωριανούς μου δε το βάζω κάτω και θα κάνω πάντα ο,τι μπορώ ώστε να βελτιώσω τις συνθήκες αυτού του πραγματικά μέχρι πρότινος ξεχασμένου τόπου. Αυτό δε γίνεται με μαγικό ραβδί από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε με συζητήσεις στα καφενεία, αλλά γίνεται με συνεχή πίεση και προσπάθεια παρόλα τα εμπόδια που υπάρχουν.