Νίκος Λύκος: "Αυτές είναι οι απουσίες 2021-22, από τα Δημοτικά Συμβούλια Δήμου Καρπάθου"

Νίκος Λύκος: "Αυτές είναι οι απουσίες 2021-22, από τα Δημοτικά Συμβούλια Δήμου Καρπάθου"

“Αυτές είναι οι απουσίες των δημοτικών συμβούλων Δήμου Καρπάθου για το 2021 και 2022 στη συνέχεια απάντησης στον κ. Λιορειση”, αναφέρει στο μήνυμα του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Λυκος, ο οποίος μας στέλνει τις λίστες με επιθυμία να δημοσιευθούν.

“Απλά δίνω στο κόσμο να δει τις απουσίες όπως μου ζητήθηκε. Εμείς παρόλο που κάποιοι κατέρρευσαν την δημοκρατία μέσα στο δήμο καρπαθου δηλώνουμε ενεργεί για όσα θέματα αφορούν τον τόπο μας”. Νίκος Λύκος.

Τα Καρπαθιακά Νέα επισημαίνουν ότι δεν δόθηκαν λίστες από την αρχή της θητείας του κ. Νισύριου (2019), όπως, κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε, για να συγκρίνουμε το τι ακριβώς συνέβαινε κατά τη διάρκεια που τα δημοτικά συμβούλια, λόγω πανδημίας,  ήταν διαδικτυακά και ζωντανά με εικόνα.

Ο σημερινός πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μανωλάκης, διαφωνεί με την προοπτική των διαδικτυακών δημοτικών συμβουλίων. Επίσης δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι πρόκειται για προσωπική έρευνα του κ. Λυκου, αφού πουθενά δεν βλέπουμε τη σφραγίδα από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Καρπάθου. Το 2021 υπήρξε περίοδος, για αρκετούς μήνες,  όπου σχεδόν κάθε Κυριακή υπήρχε δημοτικό συμβούλιο εκλογής μελών Οικονομικής Επιτροπής, που όμως δεν ολοκληρωνόταν, με άμεσο αποτέλεσμα να καταγράφονται πολλές απουσίες.

Τελος να τονίσουμε ότι σε κάθε δημοτικό συμβούλιο καταγράφονται παρουσίες με τα μικρόφωνα ανοιχτά.

3.2.2023

Καρπαθιακά Νέα