Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα διαφημιστικά video της Καρπάθου

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τα διαφημιστικά video της Καρπάθου
Ενθουσιασμένος δηλώνει ο συνεργάτης του Δήμου Καρπάθου σε θέματα τουρισμού κ. Ανδρέας Τσαγκάρης από την διαδικασία των γυρισμάτων που έγιναν επί ένα δεκαπενθήμερο στο νησί με στόχο να παραχθούν μικρά διαφημιστικά video. Πιο συγκεκριμένα στην ανάρτηση του αναφέρει:
“Δυο απίστευτες εβδομάδες με χαμόγελα, άγχος και τρέξιμο έφτασαν στο τέλος τους!
Νιώθω πολύ περήφανος για τους ανθρώπους του νησιού μας, που μας βοήθησαν να αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φυσική ομορφιά , την παράδοση και τον πολιτισμό της Καρπάθου!
Nikos Panou και George Economides σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και την αφοσίωση που δείξατε προκειμένου να έχουμε στα χέρια μας ένα πολύ ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης και προβολής του νήσου μας και ανυπομονούμε για το αποτέλεσμα σε 3 εβδομάδες!

Αλλά και ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Καρπάθου, κ. Νίκος Λύκος, αναφέρει σε σχετική ανάρτηση του:
Η δημιουργία των θεματικών video θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:
• Βίντεο τήρησης υγειονομικών μέτρων από τα καταστήματα εστίασης,
• Γενικό Cinematic Video (διάρκειας 3 λεπτών) // Eπίσημο τουριστικό promo,
• Θεματικό Video με τις παραλίες διάρκειας ενός (1) λεπτού,
• Θεματικό Vide με τα χωριά – μνημεία (επισκέψιμα) – μουσεία διάρκειας ενός (1) λεπτού,
• Θεματικό Videο με άξονα τις παραδόσεις και τον πολιτισμό διάρκειας ενός (1) λεπτού,
• Θεματικό Videο με άξονα τη γαστρονομία και τα τοπικά προιόντα διάρκειας ενός (1) λεπτού,
• Θεματικό Video με τα μονοπάτια – τη φυσιολατρία – την αναρρίχηση διάρκειας ενός (1) λεπτού,
• Θεματικό Videο με άξονα τον θαλάσσιο τουρισμό- windsurfing – watersports – boat tours – yachting διάρκειας ενός (1) λεπτού,
• Πλήρη φωτογραφική κάλυψη για κάθε μια απο τις θεματικές ενότητες με επίγειες, εναέριες και υποβρύχιες φωτογραφίες και δημιουργία θεματικού video πέντε (5) λεπτών photo slideshow.
Τόσο το αμοντάριστο υλικό, όσο και τα και το τελικό αποτέλεσμα θα παραδοθούν στον Δήμο Καρπάθου για κάθε νόμιμη χρήση και με σκοπό την τουριστική προβολή και προώθηση του νησιού μας. Τα πνευματικά δικαιώματα των οπτικοακουστικών μέσων ανήκουν εξολοκλήρου στον Δήμο Καρπάθου.
Κινηθήκαμε γρήγορα και μεθοδικά με σκοπό να δημιουργήσουμε την επίσημη τουριστική καμπάνια του νησιού μας. Τα επίσημα τουριστικά βίντεο της Καρπάθου θα είναι έτοιμα σε περίπου 3 εβδομάδες, και με δεδομένο ότι όλες οι κρατήσεις πρόκειται να γίνουν τελευταία στιγμή, θα αποτελέσουν ένα επιπλέον εργαλείο στα χέρια μας, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού μας.
Ευχαριστούμε από καρδιάς,
– Νίκο και Γιώργο ήσασταν υπέροχοι και σας ευχαριστούμε για την επαγγελματικότητα και την αφοσίωση που δείξατε στο συγκεκριμένο πρότζεκτ.
– Τις επιχειρήσεις : Enplo Seaside Lounge , Agnanti Cafe , Orea Karpathos – Η Ωραία Κάρπαθος , Manolis Grill House , Ciao Karpathos , Mezzaria , Café Skopi, Ladokolla , Rahati Restaurant για την προσφορά γευμάτων,
– Το ξενοδοχείο Aphrodite Karpathos στην Όλυμπο Καρπάθου για την δωρεάν παροχή 3 διανυκτερεύσεων ,
– Τον πολιτιστικό σύλλογο Μεσοχωρίου,
– Τον Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δωδεκανήσου για την παροχή σκάφους προκειμένου να καλυψουνε το βόρειο τμήμα του νησιού ,
– Τον Όμιλος-Φίλων Βουνού-Θάλασσας και τον πρόεδρο Νίκο Βασίλα, για την βοήθεια του στην ανάδειξη των μονοπατιών μας ,
– Το Anemos – ION CLUB Karpathos για την σημαντική βοήθεια στην ανάδειξη του αναρριχητικού και ποδηλατικού τουρισμού καθώς και την ανάδειξη των θαλάσσιων σπορ στο νησί μας,
– Και φυσικά τα μοντέλα μας, Μαρκέλλα και Ραφαήλ ήσασταν υπέροχοι!
Ο πρόεδρος της επιτροπής , ‘Νικος Λυκος