Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Video-pics)

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Video-pics)

 

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στο κατάμεστο από πολίτες μέγαρο της Ευαγγελίστριας πόλεως Καρπάθου τελέστηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Καρπάθου Μιχάλη Φελλουζή και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων.

Αρνητική εντύπωση άφησε το γεγονός της μη ραδιοφωνικής κάλυψης της εκδήλωσης, τουλάχιστον από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου, έτσι ώστε να έχουν δυνατότητα και οι απόδημοι Καρπάθιοι να παρακολουθήσουν την τελετή. Ευτυχώς ο Γιάννης Χατζηβασίλης ανέλαβε αυτό το ρόλο και έτσι υπάρχει το σχετικό video από την εκδήλωση.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου και Κάσου κ. Αμβρόσιος. Μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού μέρους, ο νέος Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και των Τοπικών Συμβουλίων υπέγραψαν το πρακτικό ορκωμοσίας τους. Τον όλο συντονισμό και την παρουσίαση είχε αναλάβει η δημοσιογράφος Φωτεινή Καζαμία.

Σύντομο χαιρετισμό. απηύθυνε ο απερχόμενος Δήμαρχος Ιωάννης Νισύριος, στη συνέχεια ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μιχάλης Μανωλάκης και η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του  νέου Δημάρχου της Καρπάθου κ. Μιχάλη Φελλουζή. Ακολούθησε μπουφές για όλους τους συμμετέχοντες.

Φωτογραφίες Πωλ Βιττωρούλης

18.12.2023

Καρπαθιακά Νέα