Με τους Διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κάρπαθο είχε συναντήσεις ο Διοικητής 8ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ Παντελής ΧΑΜΕΤΗΣ

Με τους Διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κάρπαθο είχε συναντήσεις ο Διοικητής 8ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ Παντελής ΧΑΜΕΤΗΣ

Σε συνέχεια των εθιμοτυπικών επισκέψεων του Διοικητή 8ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ ΧΑΜΕΤΗ Παντελή την 06/09/2022, επισκέφτηκε το στρατόπεδο που στεγάζεται η Διοίκηση Ασφάλειας Νήσου Καρπάθου (ΔΑΝ) και το Τάγμα Εθνοφυλακής (Τ.ΕΘ) όπου και βρέθηκε και συζήτησε θέματα κοινής αρμοδιότητας και συνεργασίας με τον Διοικητή ΔΑΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΣΕΛΑΚΗ Αντώνιο και Διοικητή (Τ.ΕΘ) ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΜΠΑΛΑΣΗ Ιωάννη.

Ακολούθως έγινε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Αεροπορικό απόσπασμα Καρπάθου και στον 9ο Σταθμό αναφοράς αεροπορίας όπου βρέθηκε και συζήτησε με τον ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΜΗΝΑΓΟ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ Νικόλαο και μετον Διοικητή ΣΜΗΝΑΓΟ ΒΟΥΡΝΑΖΙΔΗ Σταυρό αντίστοιχα.

Οι συνάντηση έγινε σε όλους με πολύ καλό κλίμα. Οι ανωτέρω αξιωματικοί ενημέρωσαν τον κ.Διοικητή 8ης ΠΕ.ΔΙΛ.Σ για όλους τους τομείς συνεργασίας και δυνατοτήτων , προκειμένου να υπάρχει το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο τέλος των συζητήσεων, έγινε και η καθιερωμένη προσφορά εθιμοτυπικών δώρων.

Ο κ Διοικητής 8ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ έμεινε ικανοποιημένος από την επιθεώρηση που πραγματοποίησε στο Λιμεναρχείο Καρπάθου και Λιμενικό Σταθμό Διαφανίου αλλά και από την φιλοξενία που του επιφύλαξαν σε όσα μέρη επισκέφτηκε στο Νησί.

Διαπίστωσε αυξημένο αίσθημα ευθύνης, καθήκοντος και κατάρτισης στα στελέχη του Λιμεναρχείου και Λιμενικού Σταθμού παρόλο που οι υπηρεσίες είναι υποστελεχωμένες.

13.9.2022

Καρπαθιακά Νέα