Πάπυρο "Τιμής Ένεκεν", για την προσφορά του, απένεινε στο ΣΕΑ Καρπάθου ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ

Πάπυρο "Τιμής Ένεκεν", για την προσφορά του, απένεινε στο ΣΕΑ Καρπάθου ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 23/2/2023 συνάντηση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών Χρήστου Πρωτόπαπα με τον Δήμαρχο Καρπάθου Νισύριο Ιωάννη και τον Διοικητή του Γενικού Καρπάθου Βασίλειο Στασινόπουλο στον Δήμο Καρπάθου στην οποία συζητήθηκαν γενικότερα θέματα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Παράλληλα αναζητήθηκε τρόπος για να βοηθήσει η ΠΟΣΕΑ και ο ΣΕΑ Καρπάθου στην πραγματοποίηση των χειρουργείων που θα πραγματοποιούνται από το ΓΝ Καρπάθου.
Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Καρπάθου ο Πρόεδρος ΔΣ Nikolaos Protopapas και η Ταμίας του ΔΣ Sophia Vasilakis καθώς και οι Αντιδήμαρχοι κύριος Δήμαρχος Γεώργιος και ο κύριος Παραγυιός Εμμανουήλ.
Θετική εξέλιξη είναι η δέσμευση του κυρίου Δημάρχου για την εγκατάσταση του Συλλόγου σε νέο γραφείο.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Nikolaos Protopapas, την Γραμματέα Sofia Logotheti και την Ταμία Σοφία Βασιλάκη επισκέφτηκαν την Έπαρχο Καρπάθου και Ηρωικής Νήσου Κάσου κυρία Καλλιόπη Νικολαΐδου, στο Επαρχείο και αντήλλαξαν χρήσιμες απόψεις για την Εθελοντική Αιμοδοσία.
Η κυρία Έπαρχος εξήρε το έργο του Συλλόγου μας και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και στη συνέχεια χάρισε στον Πρόεδρο, ο οποίος έχει καταγωγή από την Όλυμπο, ένα βιβλίο με θέμα “Τα παραδοσιακά τραγούδια της Ολύμπου Καρπάθου”.

Στο τέλος ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ απένειμε στο ΔΣ του ΣΕΑ Καρπάθου Πάπυρο Τιμής Ένεκεν για την προσφορά του επί 23 συναπρά έτη (1999-2023) και αντήλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Κάρπαθος, 23/2/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ