Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ δεν έδεσε στη Σητεία! Πάει τους ταξιδιώτες στο Ηράκλειο. Καρπάθιοι ταξιδιώτες μας γράφουν για την περιπέτεια τους

Το ΠΡΕΒΕΛΗΣ δεν έδεσε στη Σητεία! Πάει τους ταξιδιώτες στο Ηράκλειο. Καρπάθιοι ταξιδιώτες μας γράφουν για την περιπέτεια τους

Περιπέτεια ζουν οι επιβάτες του ΠΡΕΒΕΛΗΣ αυτή την ώρα αφού το πλοίο δεν έδεσε στο λιμάνι της Σητείας αν και κατέβασε  την μπουκαπόρτα την ανέβασε αμέσως.

Ανάμεσα στους επιβάτες και ένα 25μελες γκρουπ από τη Βωλάδα της Καρπάθου που ταξίδευε για εβδομαδιαία εκδρομή στην Κρήτη. Θα κατέβαιναν στη Σητεία και εκεί τους περίμενε το πούλμαν για να τους μεταφέρει ωστόσο το πλοίο, άγνωστο γιατί, ταξιδεύει αυτή την ώρα 16.30 Κυριακή 29 Μαίου για το Ηράκλειο.

Οι ταξιδιώτες από την Κάρπαθο αναφέρουν στα Καρπαθιακά Νέα ότι δεν είχαν καμιά ενημέρωση και μάλιστα περίμεναν με τις βαλίτσες στα χέρια για να βγουν στη στεριά.

Καρπάθιοι επιβάτες μας γράφουν για την περιπέτεια τους

“Έφτασε στο λιμάνι της Σητείας.κατεβηκαμε για αποβίβαση. Εμείς και αρκετοί άλλοι, ντόπιοι και τουριστες, φορτηγά και όχι έτοιμα για αποβίβαση.
Έριξε έναν κάβο , μισό κατέβασε την πορτα αλλα δεν πλησιαζε στον μυϊκό για την αποβίβαση. Ξαφνικά και χωρίς να μας πει κάποιος κάτι, λυνει κάβο , κλείνει πόρτα , οι αξιωματικοί εξαφανίζονται από μπροστά μας και μεις μενουμε “παγωτό”.
Από το λιμάνι το πούλμαν που μας περίμενε να μας πάρει Ιεράπετρα μας ειδοποίησε ότι δεν θα δέσει καθόλου και ότι πάμε Ηράκλειο. Καμία ενημέρωση από υπεύθυνους παρά μόνο μετά από 10 λεπτά από τα μεγάφωνα μια ξερή ανακοίνωση ότι πάμε Ηράκλειο. Καμία συγγνώμη …ούτε μια λεξη .
Τώρα εμείς θα πρέπει να βγούμε Ηράκλειο και από κει να έρθει άλλο πούλμαν να μας γυρίσει Ιεράπετρα”