Στην τελευταία φάση το πρόγραμμα Οικοτουρισμού στην Κάρπαθο!

Στην τελευταία φάση το πρόγραμμα Οικοτουρισμού στην Κάρπαθο!

φωτογραφίες: © Μιχάλης Ρεϊσης

Σε εξέλιξη είναι αυτές τις ημέρες του Μαϊου στην Κάρπαθο το τελευταίο στάδιο του οικοτουριστικού προγράμματος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Περιφέρειας Ν. Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., η οποία ως εταίρος του έργου DESTIMED PLUS, διοργανώνει ένα familiarization trip (ταξίδι εξοικείωσης) για πωλητές και προωθητές, από μεγάλες διαδυκτιακες πλατφόρμες. Στόχος είναι να γνωρίσουν βιωματικά το πρόγραμμα κι έπειτα να το διαθέσουν ανοιχτά στον κόσμο! Απομένουν ακόμη δυο ημέρες ταξιδιού για την ολοκλήρωση του προγράμματος τα έξοδα του οποίου καλύπτει η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ο Μιχάλης Ρεΐσης από το Karpathos Travel,ο οποίος σχεδίασε και έτρεξε τον πιλότο του προγράμματος μεταφέρει στα Καρπαθιακά Νέα μια ενδιαφέρουσα χαρακτηριστική εμπειρία που είχαν οι επισκέπτες:

“Μια από τις δραστηριότητες στο πρόγραμμα την οποία και υλοποιήσαμε σήμερα ήταν η περισυλλογή απορριμμάτων στο Τριστομο. Αποδείξαμε στους διαργανωτες του εξωτερικού ότι τα σκουπίδια δεν είναι δικά μας, έρχονται από όλη την Μεσόγειο και ζήτησαν να διοργανωθεί δραστηριότητα 1 ώρα για περισυλλογή απορριμμάτων.

Το πρώτο οικοτουριστικό πακέτο διακοπών που θα συμβάλει στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στην επιμήκυνση της καλοκαιρινής περιόδου στο νησί μας, είναι γεγονός!”

 

Σε σχετική του ανάρτηση ο σύμβουλος τουρισμού του Δήμου Καρπάθου Αντρέας Τσαγκάρης αναφέρει:

Συγχαρητήρια στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Ν. Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., η οποία ως εταίρος του έργου DESTIMED PLUS, και με την συμβολή του Δήμου Καρπάθου, του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δωδεκανήσου, της Εταιρείας Συμβούλων «ΕΞΕΛΙΞΙΣ» και του κ. Μιχάλη Ρεΐση, από το τουριστικό πρακτορείο «KARPATHOS TRAVEL», ολοκλήρωσε με όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ελέγχου!

πηγή Καρπαθιακά Νέα