Δόθηκε προσωρινή λύση στα επικίνδυνα τσιμεντένια κάγκελα στις Μενετές Καρπάθου

Δόθηκε προσωρινή λύση στα επικίνδυνα τσιμεντένια κάγκελα στις Μενετές Καρπάθου

Σήμερα το πρωί, Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023, υπάλληλος του Δήμου στην υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, ο όποιος επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμος, έδωσε προσωρινή λύση με κώνους και προστατευτική κόκκινη ταινία σε ένα πρόβλημα που μένει άλυτο και “καίει” εδώ και χρόνια τις Μενετές.

Αναφερόμαστε στα σπασμένα κάγκελα στην περιοχή Κάτω Πλατεία των Μενετών τα οποία αποτελούν σοβαρότατο κίνδυνο, ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά που μπορεί να ξεφύγουν και να πέσουν στο κενό από πολύ μεγάλο ύψος, αλλά και για τους ηλικιωμένους που μπορεί να σταθούν πάνω στην ετοιμόρροπη τσιμεντένια κατασκευή.

Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι το τοπικό συμβούλιο Μενετών αν και ήταν ενήμερο για έναν ολόκληρο χρόνο δεν ασχολήθηκε με το θέμα.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, στον εργαζόμενο που αμέσως μόλις του κοινοποιήσαμε το πρόβλημα, έτρεξε κυριολεκτικά και έδωσε προσωρινή λύση, λέγοντας μας “πως το θέμα με τα κάγκελα πρέπει να δρομολογηθεί”.

Τουλάχιστον χάρη στην άμεση κινητοποίηση του εργαζόμενου στον τομέα καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου οι πολίτες τουλάχιστον πλέον μπορούν να εντοπίσουν τον κίνδυνο και να προφυλαχθούν.

13.3.2023

Καρπαθιακά Νέα