Όλα έτοιμα για το 1ο Run Karpathos! Ξεπερνούν τις 300 οι συμμετοχές μέχρι τώρα

Όλα έτοιμα για το 1ο Run Karpathos! Ξεπερνούν τις 300 οι συμμετοχές μέχρι τώρα

Ξεπέρασαν τις 300 οι συμμετοχές στο 1o Run Karpathos και όλα δείχνουν ότι οι αγώνες  δρόμου, που ήδη έχουν τεράστια απήχηση εντός και εκτός Καρπάθου, έχουν όλα τα στοιχεία για να κερδίσουν με άριστα τις καρδιές μας!  Οι διοργανωτές και οι εθελοντές καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Να σημειώσουμε μόνο μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα κι αυτό διότι τουριστικό πρακτορείο έκανε παράπονα, και όλα είναι έτοιμα για το αυριανό 1ο Run Karpathos!

Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες θα αρχίσουν:

Στις 17.00 το παιδικό, στις 17.50 η διαδρομή 9χλμ και στις 18.00 η διαδρομή των 5χλμ

Να επαναλάβουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας και στάθμευσης παντός οχήματος την Κυριακή (04-06-2023) κατά τις ώρες 17:00΄- 19:00΄ που ανακοίνωσε ο Διευθυντής της Α΄ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ ΚΑΖΑΜΙΑΣ.

 σε όλο το μήκος της ανώνυμης οδού (περιοχή πιάτσας ταξί Καρπάθου)

 σε όλο το μήκος της οδού Μακρή

 επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, από το ύψος της διασταύρωσής της με την παραλιακή οδό Πηγαδίων Καρπάθου έως τη διασταύρωσή της με την Επαρχιακή Οδό Πηγαδίων – Απερίου και

 σε όλο το μήκος της Επαρχιακής Οδού Πηγαδίων – Απέριου.

Β) Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα:

 η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Απέρι – Βάτσες – Πυλές – Αρκάσα – Αεροδρόμιο – Μενετές – Πηγάδια και

 ορίζουμε οδό διπλής κατεύθυνσης την οδό Αποδήμων μέσω της οποίας θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων που προέρχονται από το Λιμένα Πηγαδίων και της Παραλιακής οδού Πηγαδίων Καρπάθου .

Για εγγραφές της τελευταίας στιγμής μπορείτε σήμερα το απόγευμα στο Τουριστικό Περίπτερο στον παραλιακό ή αύριο από 11.00 έως 15.00 στην πλατεία του Επαρχείου.