Το SHAKE STATION, η επιχείρηση του Αντρέα και της Καλλιόπης, βραβεύτηκε στις ΗΠΑ!

Το SHAKE STATION, η επιχείρηση του Αντρέα και της Καλλιόπης, βραβεύτηκε στις ΗΠΑ!

Ακόμη μια φορά συναντάμε Καρπάθιους που ξεχωρίζουν και πρωτοπορούν! Το SHAKE STATION είναι η επιχείρηση ενός ζευγαριού από την Αρκάσα Καρπάθου, του Αντρέα Εμίρη και της Καλλιόπης Πέρου.

Πρόκειται για ένα εστιατόριο που ξεχώρισε για την ποιότητα και τη σταθερότητα καθώς και το ήθος των ιδιοκτητών του και χθες βράδυ, 16 Νοεμβρίου 2021, στην λαμπερή τελετή των 41ων ετήσιων βραβείων Manatee Small Business of the Year, αναδείχθηκε νικητής!
Φέτος υπήρχαν 230 υποψηφιότητες και από αυτούς  επιλέχθηκαν οι 7 νικητές μεταξύ των 90 φιναλίστ, οι οποίοι είναι:
Το πρόγραμμα αυτό αναγνωρίζει και επιβραβεύει μικρές επιχειρήσεις και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για την «ποιότητα και την αριστεία». Οι επιχειρηματίες αυτοί ξεχωρίζουν για την ανάπτυξη, την παραγωγικότητα, την εξυπηρέτηση πελατών, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη συνολική συνεισφορά στην κοινότητα.
Οι Καρπάθιοι ιδιοκτήτες, ο Αντρέας και η Καλλιόπη, έγραψαν χθες βράδυ στη σελίδα του SHAKE STATION:
“Είναι μεγάλη μας τιμή για εμάς αυτή η νίκη  αλλά θα θέλαμε επίσης να συγχαρούμε όλους τους υποψήφιους και φιναλίστ σε όλες τις κατηγορίες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό μας γιατί χωρίς αυτούς τίποτε απ’ όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό. Και φυσικά ευχαριστούμε τους πελάτες μας, που είναι τόσο πιστοί ακόμα και αν δεν έχουμε μια καλή μέρα, εκτιμούμε πραγματικά εσάς και την υποστήριξή σας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το  Επιμελητήριο μας. Απόψε επικυρώνει όλη τη σκληρή δουλειά, τον ιδρώτα αίματος και τα δάκρυα που έχουμε περάσει ως ομάδα ως οικογένεια για να φτάσουμε ως εδώ, ώστε να αναγνωριστούμε με αυτό το βραβείο νιώθουμε πολύ δυνατά  συναίσθηματα. Έμαθα ένα πράγμα απόψε ότι όταν δίνεις και δεν περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα μόνο καλά πράγματα θα συμβούν εν καιρώ και όταν ακολουθήσεις τα όνειρά σου και βάλεις ολόκληρη την καρδιά σου στην τέχνη σου θα πραγματοποιηθούν όπως έγινε και για εμάς σωστα!!! Ο Θεός να σας ευλογεί όλους και για άλλη μια φορά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!