Συγκέντρωση ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ στα Πηγάδια: "Κανένας εφησυχασμός" τόνισε ο Μανωλάκης

Συγκέντρωση ΚΑΡΠΑΘΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ στα Πηγάδια: "Κανένας εφησυχασμός" τόνισε ο Μανωλάκης

Σε κλίμα αγωνιστικής αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, 4 Οκτωβρίου 2023, η συγκέντρωση της παράταξης “Καρπαθιακή Ένωση” στο εκλογικό κέντρο στα Πηγάδια της Καρπάθου.

Στο κάλεσμα του επικεφαλής, υπ. Δημάρχου Μιχάλη Μανωλάκη, ανταποκρίθηκαν πολλές οικογένειες Καρπαθίων από όλο το νησί, ξεχώρισε η παρουσία του νυν δημάρχου κ. Γιάννη Νισύριου με τη σύζυγο του, της Επάρχου, κυρίας Πόπης Νικολαϊδου με την οικογένεια της, καθώς και του π. Δημάρχου Καρπάθου κ. Ηλία Λάμπρου. Επίσης το παρόν έδωσε και ο υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Θεοδόσης Μαστρομηνάς.

Αρκετά από τα στελέχη καθώς και υποψήφιοι της Καρπαθιακής Ένωσης, έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν στις ανοιχτές συζητήσεις της βραδιάς, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό αλλά και την αγωνία τους για τις εκλογές της Κυριακής.

Ο κ. Μανωλάκης πήρε το μικρόφωνο και αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δυναμική συμμετοχή του στην όλη προσπάθεια, βρήκε την ευκαιρία και επανέλαβε την υπόσχεση ότι σε περίπτωση εκλογής τα τοπικά συμβούλια στα χωριά θα αποκτήσουν αυξημένες αρμοδιότητες. Επίσης έδωσε το σύνθημα της εγρήγορσης και τόνισε ότι βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός αφού όλα είναι ανοιχτά και η μάχη θα κριθεί την Κυριακή.

 

4.10.2023

Καρπαθιακά Νέα