Συνεχίζει την εθελοντική καθαριότητα η Χρυσή Σκούπα! Θέλει να αγοράσει τρίκυκλο για την Κάρπαθο

Συνεχίζει την εθελοντική καθαριότητα η Χρυσή Σκούπα! Θέλει να αγοράσει τρίκυκλο για την Κάρπαθο

Δεν θα πάψουμε να γράφουμε για τον κ. Βασίλη Κολιό και την απίστευτη εθελοντική του προσπάθεια! Μια προσπάθεια που θα περίμενε κανείς να βρει αρωγό τον Δήμο του νησιού. Κρίμα, ο Βασίλης εξακολουθεί να παλεύει χωρίς τον Δήμο, ευτυχώς με αρωγούς φίλους Καρπάθιους, που αναγνωρίζουν τον αγώνα του.

Ένας από αυτούς ο Γιάννης Καραγεωργιάδης, που κάνει ότι μπορεί για να τον διευκολύνει στις μετακινήσεις και προσφέρει το φαγητό!

Ο κ. Καραγεωργιάδης λέει για τον Βασίλη Κολιό και την προσφορά του, στα Καρπαθιακά Νέα:

“Ο Βασίλης Κολιός δεν εργάζεται για τον δήμο Καρπάθου. Το κάνει εθελοντικά και ότι χρήματα μαζεύει θα τα δώσει για να πάρει ένα τρίκυκλο όχημα μικρό για να καθαρίζει πάλι εθελοντικά τα καλαθάκια στα Πηγάδια, αυτά που είναι μέσα στους δρόμους.

Εγώ βάζω το όχημα και το φαγητό όταν τελειώνουμε από την εργασία μας.

Είναι τυχερό το νησί μας που ήρθε εδώ να μείνει με την οικογένεια του έχω πάθει σοκ με την δύναμη που έχει και τον θέλουν όλοι για εργασία στα χωριά. Χθες με πήρε τηλέφωνο και ο ξενοδόχος απο το Διαφάνι κ. Μηνάς Φουντής για να καθαρίσει τα μονοπάτια εκεί επάνω, με πληρωμή βέβαια…είναι φιλότιμος ο Βασίλης και είπα στον κόσμο, εδώ στο νησί, λόγο της ονομαστικής του γιορτής να του στείλουν κάρτα με ευχές και ότι επιθυμεί ο κάθε ένας.”

29.12.2022

Καρπαθιακά Νέα