Στην Κάρπαθο βρίσκεται ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

Στην Κάρπαθο βρίσκεται ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς

 

Στην Κάρπαθο βρίσκεται ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς , όπου πραγματοποιεί συναντήσεις με φορείς και κατοίκους, διατηρώντας την ουσιαστική επαφή με τους νησιώτες, συζητώντας και προωθώντας τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα νησιά μας.

Παρευρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μανώλη Σοφίλλα με τίτλο: «τραγούδια και σκοποί από τα χωριά της Καρπάθου». Ευχαρίστησε τον κ. Σοφίλλα, γιατί μέσα από το έργο του η παράδοση, η ιστορία, τα έθιμα και οι μελωδίες των νησιών μας μένουν ζωντανά.

Πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Καρπάθου, κ. Γιάννη Νισύριο, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, κ. Γιώργο Λιάγκα, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μανώλη Παραγιό και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο, κ. Μιχάλη Τσαμπουνιεράκη, για να αναλύσουν ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καρπάθου, όπως αυτό των πεζοδρομήσεων και του βιολογικού.

Επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καρπάθου, όπου συναντήθηκα με τη Διευθύντρια, κα. Ελπίδα Γεωργατσούλη. Συζήτησαν για την ενίσχυση του διοικητικού προσωπικού, την εκπαίδευση και εξειδίκευση του και την κάλυψη των κενών θέσεων, ζητήματα για τα οποία άμεσα ενημέρωσε τον Υπ. Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη. Ευχαρίστησε το διοικητικό, νοσηλευτικό, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, για την εύρυθμη λειτουργία και τις συνεχείς μάχες που έχουν δώσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο μέτωπο της πανδημίας.

Παρευρέθηκε στο χώρο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Καρπάθου, για να συζητήσει με τον Διοικητή, κ. Αϊβατόγλου Δημήτρη και το υπόλοιπο προσωπικό, τα θέματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία τους, με κυριότερο αυτό της αναβάθμισης σε σταθμό Δ’ τάξης. Ευχαρίστησε όλους τους πυροσβέστες για την αυτοθυσία και την αμεσότητα που επέδειξαν στις πρόσφατες πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί στο νησί.

Συναντήθηκε με εκπροσώπους των ΤΑΞΙ Καρπάθου, με τους οποίους έθιξαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Παρευρέθηκε στο χώρο της Δ.Α.Ν Καρπάθου και συνομίλησε με τα στελέχη της Διοίκησης, με τα οποία ανέλυσαν το ζήτημα της

αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών της Διοίκησης. Συνομίλησε επίσης με το προσωπικό και τους οπλίτες, τους οποίους ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα και την υπεράσπιση των συνόρων μας.

Πραγματοποίησε σύσκεψη με την Έπαρχο Καρπάθου, κα Καλλιόπη Νικολαΐδου. Έθιξαν το ζήτημα της στελέχωσης του Αστυνομικού Τμήματος Καρπάθου, το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού αλλά και την εύρεση λύσεων για τα λειτουργικά προβλήματα του αεροδρομίου του νησιού.