Τα "Στιχοπλέγματα" του Μίμη Πανάρετου παρουσιάστηκαν και συγκίνησαν στο Κονάκι (pics)

Τα "Στιχοπλέγματα" του Μίμη Πανάρετου παρουσιάστηκαν και συγκίνησαν στο Κονάκι (pics)

Γεμάτο από κόσμο και φορτωμένο από συγκίνηση ήταν χθες το απόγευμα, Λαμπρή Δευτέρα, 25 Απριλίου 2022, το Αμφιθέατρο στο Κονάκι στην παρουσίαση του βιβλίου του Μίμη Πανάρετου, “Στιχοπλέγματα”. Και πως να μην ήταν αφού ο δημιουργός του βιβλίου, ο Μίμης Πανάρετος, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Καρπάθου.

Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε η εκπαιδευτικός Σοφία Παράσχου Χατζηδημητρίου και στη συνέχεια διαδικτυακό χαιρετισμό έκανε και ο εκδότης Ηλίας Φυτίλης ( Καστρινός, όπως είναι το καλλιτεχνικό του)  από την Θεσσαλονίκη.

Στη συνέχεια μίλησε και τραγούδησε ο δημιουργός του βιβλίου Μίμης Πανάρετος. Ο Μίμης ιδιαίτερα συγκινημένος, αφού αναγνώριζε στην καρπαθιακή κοινωνία την αγάπη που του έχουν, ανέφερε ότι σύντομα έρχεται και δεύτερο βιβλίο αυτή τη φορά με τις αναμνήσεις του από τα παιδικά του χρόνια!  Ακολούθησε η πιο γλυκιά στιγμή της βραδιά αφού ο Μίμης είχε την ευκαιρία να πιάσει την κιθάρα του και να τραγουδήσει τα ποιήματα που είναι μέσα στο βιβλίο του. Ποιήματα καρδιάς που η μοίρα τους είναι να γίνουν τραγούδια, τραγούδια που με τη γέννηση τους ήδη αγαπήθηκαν!

Τα Στιχοπλέγματα κυκλοφορούν από τον εκδοτικό οίκο “Υδρόγειος”.

φωτογραφία Σουζάνα Πανάρετου, Δέσποινα Νταργάκη

πηγή Καρπαθιακά Νέα