"Στολίδι" της ΚΑΡΠΑΘΟΥ η ιστοσελίδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

"Στολίδι" της ΚΑΡΠΑΘΟΥ η ιστοσελίδα του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα του ιστορικού αθλητικού Σωματείου της Καρπάθου είναι μια έκπληξη κι αυτό γιατί είναι καλοσχεδιασμένη, ιδιαίτερα ενημερωμένη κι έχει όλα εκείνα που χρειάζεται ένας διαδικτιακός τόπος για να προσελκύσει κάθε επισκέπτη.

Για τους φίλους του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, όπως και για όλους τους Καρπάθιους ,αξίζει να την έχουμε ανάμεσα σε εκείνες που διαλέγουμε να επισκεφθούμε!

                 Κρατήστε λοιπόν τον ιστότοπο: www.askposeidon.gr

 

 

 

 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Καρπάθου, “Ποσειδών” είναι το επίσημο ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο της Καρπάθου, εκπροσωπώντας το νησί σε κάθε είδους αθλητική διοργάνωση τόσο στα Δωδεκάνησα και όλη την Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό – όπου μας δίνεται η ευκαιρία αλλά και η δυνατότητα να συμμετέχουμε.

Μια ομάδα, Ένα νησί, ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Όπως ακριβώς το λέει και η χαρακτηριστική φράση του συλλόγου μας, ο Α.Σ.Κ. Ποσειδών δρα πάντα με το στόχο να ενώσει τα πολλά αθλητικά σωματεία του νησιού μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αναγνώριση της δουλειάς μας και την έμπρακτη στήριξη στη προσπάθεια μας να εκπροσωπήσουμε τον αθλητισμό της Καρπάθου στα Δωδεκάνησα και πάσης Ελλάδας από τη συντριπτική πλειοψηφία των καρπαθιακών σωματείων, τόσο εντός Καρπάθου όσο και ανά την Ελλάδα και τη διασπορά.

Ο σκοπός μας είναι να αναπτύσσουμε το αθλητικό πνεύμα και το ταλέντο των νέων ανθρώπων της Καρπάθου αλλά και να τους προωθούμε σε μεγαλύτερα επίπεδα άθλησης ανά την Ελλάδα και τον κόσμο – σε όποιον νέο αθλητή ή νέα αθλήτρια αναπτύξει τα προσόντα για να εξελιχθεί περαιτέρω. Παράλληλα και πρωτύτερα, ενδιαφερόμαστε μέσα από τις δραστηριότητες του συλλόγου μας να: α) συνεχίσουμε να προσφέρουμε διέξοδο στους νέους και νέες του νησιού μας από τους πειρασμούς των ευαίσθητων ηλικιών και όχι μόνο, β) να βοηθήσουμε όσο γίνεται περισσότερο στην ανάπτυξη και εκπαίδευση υπεύθυνων και παραγωγικών μελών τις κοινωνίας μας με αρχές και αγάπη προς τον συνάνθρωπο.