Τέσσερα Δημοτικά Συμβούλια προγραμμάτισε για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης Μανωλάκης

Τέσσερα Δημοτικά Συμβούλια προγραμμάτισε για την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου ο Μιχάλης Μανωλάκης

Όχι ένα, ούτε δυο αλλά τέσσερα Δημοτικά Συμβούλια έχει προγραμματίσει ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κ. Μιχάλης Μανωλάκης για αύριο Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022. Πρόκειται για έναν “μαραθώνιο” συνεδριάσεων που δεν γνωρίζουμε αν έχει προηγούμενο σε άλλους Δήμους!

Δυο  συνεδριάσεις είναι πρωινές, στις 11.30, έχουμε την όγδοη εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής, μετά την 7η παραίτηση του κ. Μανωλάκη  και στη συνέχεια, στις 12:30, προχωράμε στην τακτική συνεδρίαση για ανάκληση της απόφασης για τον ισολογισμό.

Και συνεχίζουμε το απόγευμα, στις 18.00, θα συζητηθούν 13 θέματα στην τακτική συνεδρίαση Δήμου Καρπάθου και τέλος η τέταρτη Συνεδρίαση στις 19.00 με μοναδικό θέμα την ψήφιση του Οικονομικού Προυπολογισμού για το 2022.

Να σημειώσουμε ότι παρότι η Κάρπαθος βρίσκεται σε βαθύ κόκκινο λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοιού όλες οι Συνεδριάσεις γίνονται δια ζώσης!

Επίσης ακόμη ο Δήμος Καρπάθου δεν έχει καταφέρει να προμηθευτεί μια κάμερα ώστε να μπορούν οι δημότες, όπως και ο κάθε ενδιαφερόμενος, να παρακολουθήσουν με εικόνα τα Δημοτικά Συμβούλια. Μοναδικό μέσο το δημοτικό διαδικτιακό ραδιόφωνο που ωστόσο τις επόμενες ημέρες δεν ανεβάζει το ηχητικό από τα δημοτικά συμβούλια.

Ακολουθούν οι προσκλήσεις των τεσσάρων συνεδριάσεων.