Τηλεφωνική απάτη με θέμα την τρίτη δόση και το Νοσοκομείο Καρπάθου!

Τηλεφωνική απάτη με θέμα την τρίτη δόση και το Νοσοκομείο Καρπάθου!

Καταγγελίες έγιναν σήμερα Σάββατο, 9 Απριλίου 2022, στο Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου και την Αστυνομία, από ηλικιωμένους που ζουν στο νησί οι οποίοι ανέφεραν ότι άγνωστος τους κάλεσε στο τηλέφωνο προσποιούμενος ότι είναι γιατρός και καλεί από το Νοσοκομείο του νησιού.

Ο άγνωστος χρησιμοποιεί το όνομα γιατρού και από τους ηλικιωμένους ζητά έναν αριθμό  τραπεζικού λογαριασμού, για να τους αποζημιώσει! Αναφέρει ότι θα καταθέσουν 150 ευρώ, σε εκείνους που είχαν κάνει την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό. Στη συνέχεια τους στέλνει ένα μήνυμα το οποίο έχει ένα link και τους λέει να μπουν να το ανοίξουν για να τους υπό κλέψει στοιχεία και να τους εξαπατήσει για να τους αφαιρέσει χρήματα.

Το Γενικό Νοσοκομείο Καρπάθου, όπως ενημερώνει επίσημα η διοικούσα επιτροπή, δεν έχει επικοινωνήσει, ούτε έχει ζητήσει τραπεζικούς λογαριασμού από πολίτες και ζητά από τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχονται. Το Αστυνομικό τμήμα της Καρπάθου έχει ήδη ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεση.