Τμήμα Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου: Αποκατάσταση οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας (pics)

Τμήμα Περιβάλλοντος Δήμου Καρπάθου: Αποκατάσταση οδοστρώματος σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας (pics)

Το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου προέβη σε αποκατάσταση οδοστρώματος στην περιοχή  Άφωτη, στη διασταύρωση προς Δημοτικό Στάδιο Πηγαδίων καθώς επίσης και στην περιοχή Ξενώνας, πλησίον Ξενοδοχείου Αλίμουντα και ξενοδοχείου Νησιά. Επίσης και στην περιοχή Αρχαία Άφωτη.

Οι επιδιορθώσεις θα συνεχιστούν στο βαθμό του μέγιστου δυνατού εφόσον αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία του Τμήματος Περιβάλλοντος με την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού 8μηνης διάρκειας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Ξεκίνησε επίσης ο σχεδιασμός και η δημιουργία διαγράμμισης για διαβάσεις πεζών σύμφωνα με τις υποδείξεις της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Καρπάθου και ειδικότερα του Διευθυντή κ.Ιωάννη Τσακιράκη.
Οι διαγραμμίσεις θα συνεχιστούν εντός και εκτός της πόλης προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλή μετάβαση των πεζών από την μια πλευρά της οδού στην άλλη.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει και σχετική σήμανση με πινακίδες διάβασης πεζών. Η τοποθέτηση και η σήμανση από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου κατά μήκος όλου του οδικού άξονα και όπου έχει γίνει σχετική διαγράμμιση.
21.6.2023
Καρπαθιακά Νέα